Antena Meniu Search
x

Video Copil de aproape 2 ani, rămas blocat în casă, după ce mama a coborât să ia un colet din faţa blocului. A fost nevoie de intervenția pompierilor

Un copil de aproape 2 ani a rămas blocat în casă, după ce mama sa a coborât în faţa blocului pentru a prelua un colet. Micuţul a împins uşa metalică prevăzută cu sistem de autoblocare, lăsându-şi mama pe dinafară. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a deschide ușa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.01.2023, 20:13

Vezi și

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale şi echipe specializate pentru a pătrunde în apartament, după ce băieţelul de aproape 2 ani a rămas blocat în locuinţă. 

„Echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, dar nu pot amplasa autoscara mecanică din cauza autoturismelor parcate la întâmplare. Pompierii încearcă să pătrundă în locuință prin escaladare cu ajutorul scării culisante”, informează ISU Vaslui.

Copilul ar fi rămas blocat în locuinţă, după ce mama sa ar fi coborât până în faţa blocului pentru a prelua un colet. Când s-a întors a observat că cel mic împinsese uşa metalică prevăzută cu sistem de autoblocare, aceasta neputând fi deblocată decât pe interior. Astfel, mama panicată a sunat la 112 şi a cerut nevoie de ajutor.

Un echipaj al pompierilor din Bârlad a invervenit şi a salvat copilul. Cel mic se află acum în afara oricărui pericol.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Alexandra Bucuroiu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Copil de aproape 2 ani, rămas blocat în casă, după ce mama a coborât să ia un colet din faţa blocului. A fost nevoie de intervenția pompierilor