Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băiat din Satu Mare a fost lovit cu pietre în cap de o fetiţă! Părinţii au anunţat la 112 că băiatul a fost înjunghiat cu furca în inimă

Un băiat în vârstă de opt ani, din Satu Mare, a fost lovit cu pietre de o fetiţă, iar părinţii au anunţat la 112 că băiatul a fost înjunghiat în inimă.

de Redactia Observator

la 13.04.2018 , 14:22

Un copil se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiat în inimă cu o furcă

Un băiat în vârstă de opt ani, din Satu Mare, a fost lovit cu pietre de o fetiţă, iar părinţii au anunţat la 112 că băiatul a fost înjunghiat în inimă.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în jurul orei 13.00, în zona bălţii de pescuit din localitatea Adrian, oraşul Livada.

UPDATE. Informare oficială de la autorităţile locale. Părinţii au minţit când au sunat la 112!

Articolul continuă după reclamă

Potrivit poliţiei, un copil, în vârstă de opt ani, a fost lovit în zona capului și a pieptului cu pietre de către o minoră, în vârstă de 13 ani.

Pe acelaşi subiect

Potrivit primelor informații, persoanele care au sunat la 112 au declarat că starea victimei era una critică și că tânărul ar fi fost înțepat cu furca în inimă, acesta fiind în stare critică.

Doar că, după ce au ajuns la fața locului, medicii de pe Terapia Intensivă Mobilă a celor de la SMURD au constatat că viața tânărului nu este în pericol. Medicii îi acordă chiar acum tânărului primul ajutor.

Polițiștii ar fi identificat deja autorul agresiunii. Se pare că totul ar fi pornit în urma unei certe, după ce în primă fază totul nu ar fi fost decât o joacă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un băiat din Satu Mare a fost lovit cu pietre în cap de o fetiţă! Părinţii au anunţat la 112 că băiatul a fost înjunghiat cu furca în inimă