Antena Meniu Search
x

Curs valutar

TRAGEDIE într-o pădure din Botoşani! Un copil a fost găsit mort, strivit de un copac. Părinţii l-au trimis să adune lemne

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost găsit mort, strivit de un copac, într-o pădure din Botoşani.

de Redactia Observator

la 25.11.2016 , 12:11

Copil găsit mort în pădure. Părinţii l-au trimis să adune lemne

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost găsit mort, strivit de un copac, într-o pădure din Botoşani.

Băiatul a mers în pădurea din localitatea Suharău, județul Botoșani, împreună cu părinții, pentru a aduna crengi uscate ca să aibă ce pune pe foc la iarnă, potrivit presei locale.

La un moment dat, adolescentul s-ar fi depărtat de părinţi, găsind un copac uscat, de unde a tras cu un cârlig o creangă mai groasă. Lemnul l-a lovit direct in moalele capului, copilul căzând secerat la pământ.

Articolul continuă după reclamă

Părinții au sunat la 112 și au cerut ajutor. O ambulanță de la Dorohoi a ajuns la fața locului dar, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru băiat, rănile suferite la cap în urma loviturii fiindu-i fatale.

Copilul obișnuia să meargă în pădure cu părinții pentru a aduna lemne de foc, iar vara umbla după fructe de pădure. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și au întocmit un dosar pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » TRAGEDIE într-o pădure din Botoşani! Un copil a fost găsit mort, strivit de un copac. Părinţii l-au trimis să adune lemne