Antena Meniu Search
x

Video Copil rănit de o coloană prăbuşită, într-un hol renovat al Primăriei Capitalei. Cum a fost posibil incidentul, chiar sub ochii tatălui

Incident grav în sediul Primăriei Capitalei. Un băiețel de 7 ani a ajuns la spital după ce o statuie a căzut peste el, pe unul din holurile clădirii proaspăt renovate.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 22.08.2022, 17:29

Vezi și

"Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:40, în holul principal al Primăriei Capitalei. Cel mic se afla cu tatăl acestuia. Martorii povestesc că bărbatul a început să discute cu o altă persoană din primărie, moment în care copilul a încercat să se urce pe o coloană decorativă - una dintre cele două amplasate încă din anul 2016, în cadrul unei expoziţii. Coloana respectivă s-a prăbuşit pe cel mic. Acesta a fost luat de tată şi dus la ambulanţă", spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Starea copilului rănit în Primăria Capitalei - surse

"În imagini pare că cel mic este luat inconştient de sub structura care pare a fi de beton. Potrivit unor surse, copilul s-ar afla în aceste momente internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Este o informaţie neconfirmată până acum. Spitalul va lămuri cel mai curând acest aspect şi vom afla exact care este starea micuţului. Pe de altă parte, însă, poliţiştii au deschis o anchetă pentru că vor să afle cui îi aparţine vine", a precizat Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Copil rănit de o coloană prăbuşită, într-un hol renovat al Primăriei Capitalei. Cum a fost posibil incidentul, chiar sub ochii tatălui