Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de 5 ani, sfâşiat de câinii maidanezi pe o stradă din Motru: 'De vină sunt oamenii care protejează câinii'

Un copil în vârstă de 5 ani a fost sfâşiat de câinii maidanezi pe o stradă din Motru. Primarul municipiului a dat vina pe oamenii care protejează câinii atunci când hingherii încearcă să îi prindă.

de Redactia Observator

la 28.09.2018 , 10:16

Copil de 5 ani, sfâşiat de câini maidanezi pe o stradă din Motru Copil de 5 ani, sfâşiat de câini maidanezi pe o stradă din Motru - Facebook

Un copil în vârstă de 5 ani a fost sfâşiat de câinii maidanezi pe o stradă din Motru. Primarul municipiului a dat vina pe oamenii care protejează câinii atunci când hingherii încearcă să îi prindă.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, iar, din fericire, băiatul a ajuns la spital şi a primit tratament de specialitate.

Totuşi, mai multe imagini cu muşcăturile de pe corpul copilului au fost postate pe Facebook, acolo unde au stârnit reacţii dure ale locuitorilor municipiului Motru, dar şi a autorităţilor locale.

Articolul continuă după reclamă

Oamenii sunt revoltaţi că haitele de maidanezi umblă nestingheriţi pe străzi şi reprezintă un pericol pentru copii.

Pe acelaşi subiect

Primarul Gigel Jianu a declarat că de vină pentru această situaţie sunt unii dintre oamenii care iubesc animalele şi care îi împiedică pe hingheri să îşi facă treaba.

Edilul a precizat că situaţia a devenit cu atât mai gravă cu cât unii dintre hingheri au fost agresaţi de oameni în timp ce încercau să prindă câinii maidanezi, notează accestv.ro.

Totuşi, primarul a venit cu o soluţie pentru a stop acest fenomen îngrijorător şi oferă recompense celor care aduc dovezi împotriva altor persoane care aduc câini la Motru.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Copil de 5 ani, sfâşiat de câinii maidanezi pe o stradă din Motru: 'De vină sunt oamenii care protejează câinii'