Antena Meniu Search
x

Copil singur la volan pe autostradă, lângă Sibiu! Băieţelul este filmat cum conduce maşina cu peste 120 de km/oră (Video)

Noi imagini şocante surprinse în trafic. În ele apare un copil de nici 7 ani care stă singur la volan, pe scaunul din stânga şi conduce nebuneşte maşina pe autostradă, lângă Sibiu.

Un copil de nici 7 ani stă singur la volan, pe scaunul din stânga şi conduce nebuneşte maşina pe autostradă, lângă Sibiu
Un copil de nici 7 ani stă singur la volan, pe scaunul din stânga şi conduce nebuneşte maşina pe autostradă, lângă Sibiu - Facebook

Noi imagini şocante surprinse în trafic. În ele apare un copil de nici 7 ani care stă singur la volan, pe scaunul din stânga şi conduce nebuneşte maşina.

Băieţeul stă singur pe scaunul şoferului şi conduce cu peste 120km/oră deşi abia ajunge să vadă bordul. Potrivit Antena3, grozăvia ar fi avut loc pe autostradă, lângă Sibiu.

În tot acest timp, adulţii sunt în spate şi îl încurajează în limba rromani. Copilul este îndrumat să depăşească un TIR, reuşita acestuia fiind lăudată de pasagerii maşinii care râd tot timpul.

Imaginile au fost filmate de unul dintre ocupanţii maşinii şi ulterior au fost postate pe Facebook. 

Pe acelaşi subiect

Atenţie, imagini şi informaţii care pot afecta emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Copil singur la volan pe autostradă, lângă Sibiu! Băieţelul este filmat cum conduce maşina cu peste 120 de km/oră (Video)