Antena Meniu Search
x

Copilă de 10 ani, victima unui viol în grup într-o toaletă publică din Ploieşti

Caz de-a dreptul şocant în Ploieşti, unde o fată de 10 ani a fost abuzată de mai multi adolescenţi într-o toaletă publică din oraş. Incidentul a fost filmat de unul dintre tineri şi postat pe o reţea de socializare. Poliţiştii audiază suspecţii şi victima, fiind deschis dosar penal pentru viol, act sexual cu un minor şi lovire.

de Monica Palade

la 12.07.2021, 12:02

Vezi și

Poliţia s-a autosesizat, după ce tatăl copilei a sunat la 112 să anunţe că fiica sa a fost agresată de trei tineri. Copila i-ar fi povestit şi că în urmă cu două săptămâni, ar fi acceptat de bunăvoie să participe la o orgie în toaleta publică din zona Halelor Centrale, unde a întreţinut raporturi sexuale orale cu mai mulţi băieţi. Cel mai mic dintre ei are 12 ani, iar cel mai mare a împlinit recent 16 ani.

Fata s-a supărat că unul dintre băieţi a înregistrat momentul şi l-a postat pe o reţea de socializare, iar din acest motiv ar fi refuzat invitaţiile ulterioare. Acum însă, copila de 10 ani s-a întâlnit pe stradă cu băiatul în vârstă de 16 ani, care ar fi încercat să o ademenească în scara unui bloc pentru a întreţine relaţii sexuale, însă de data aceasta adolescenta a reuşit să scape.

Ce spun poliţiştii

„La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 22.40, dispeceratul Secției nr. 2 de poliție Ploiești a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat, despre faptul că fiica sa în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, ar fi fost agresată de trei tineri. În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care au depistat si identificat cei 3 minori.

Pe acelaşi subiect

Din cercetările efectuate a reieșit că minora de 10 ani a povestit tatălui său că în urmă cu aproximativ două săptămâni, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai mulți tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, iar unul dintre acestia ar fi filmat parțial scena și ar fi postat înregistrarea pe o rețea de socializare.

Pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, minora a fost audiată în prezența părinților, a unui avocat din oficiu precum si a reprezentanților DGASPC. În cursul zilei de astăzi, persoana vătămată va fi prezentată Serviciului de Medicină legală Prahova, în vederea examinării medico-legale.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, act sexual cu un minor, pornografie infantilă și lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul IPJ Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Copilă de 10 ani, victima unui viol în grup într-o toaletă publică din Ploieşti