Antena Meniu Search
x

Video Copilă de 13 ani, violată şi filmată de un tânăr de 20 de ani. Agresorul a şantajat-o şi a ameninţat-o cu moartea

O fetiţă de 13 ani a fost terorizată aproape un an de zile de un tânăr în vârstă de 20 de ani. Minora ar fi fost violată şi filmată, ca mai apoi să fie şantajată cu imaginile surprinse chiar de băiatul cu 7 ani mai mare decât ea. Când fata a refuzat să mai aibă de a face cu el, individul a văzut negru în faţa ochilor. Ar fi trimis imaginile obscene părinţilor fetei şi unui profesor, ca mai apoi să o ameninţe atât pe minoră, cât şi pe mama acesteia că le omoară. Tânărul se află acum în arest preventiv.

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 09:23

Vezi și

După aproape 10 luni în care tânărul de 20 de ani a vrut să o cucerească pe fetiţa cu 7 ani mai mică, acesta ar fi trecut la gesturi extreme. În luna octombrie a acestui an, individul ar fi profitat de lipsa părinţilor fetei şi ar fi pătruns în curtea lor ca să le fure câinele. Cu promisiunea de a-i înapoia animalul, tânărul ar fi ademenit-o pe minoră într-un loc izolat, unde ar fi violat-o. Mai mult, a şi filmat întreaga scenă.

"E un caz mai aparte. 13 ani, minoră, fata nici nu are discernământ la 13 ani. Nu poate decide ea", a spus asistentul social Daniel Frunză.

Pentru a se mai întâlni cu minora, individul ar fi şantajat-o cu filmarea, iar când s-a lovit de refuz, acesta ar fi trimis înregistrarea video părinţilor fetei, dar şi unui profesor. Tânărul le-a ameninţat apoi cu moartea pe minoră şi pe mama acesteia. Iar aceasta nu ar fi fost singura traumă trăită de fata de 13 ani. În urmă cu un an de zile, un alt tânăr ar fi profitat de aceasta.

Tânărul se află în arest preventiv

"Familia a fost consiliată, i s-a făcut o anchetă socială, fata a fost dusă la consiliere psihologică de două ori pe săptămână la Bistriţa şi momentan este ancheta în desfăşurare legată de al doilea caz de viol", a mai spus Daniel Frunză.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi riscă ani grei de închisoare. Acuzaţiile care i se aduc sunt de violare de domiciliu, furt calificat, viol, pornografie infantilă, şantaj şi ameninţare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Copilă de 13 ani, violată şi filmată de un tânăr de 20 de ani. Agresorul a şantajat-o şi a ameninţat-o cu moartea