Antena Meniu Search
x

Copilă de două luni, găsită moartă dimineaţa lângă mama sa. „A început să-i curgă sânge din nas și asta a fost”

O copilă de două luni a murit subit, fără ca familia să ştie că suferă de ceva. Bebeluşul a fost găsit fără viaţă lângă mama sa, a doua zi dimineaţă, când femeia s-a trezit.

de Monica Palade

la 16.09.2022, 15:40

Copilă de două luni, găsită moartă dimineaţa lângă mama sa. „ A început să-i curgă sânge din nas și asta a fost” - Shutterstock

Incidentul a avut loc în satul Corneşti, din comuna Miroslava, judeţul Iaşi, pe 14 septembrie. Cei de la primărie spun că micuţa s-a stins din cauza unei răceli netratate, că familia era nevoiaşă şi nu prea avea posibilităţi, însă nu era în evidente la DGASPC. În plus, bebeluşul nu prezenta urme de violenţă, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

A murit în somn 

„Pneumonie… Am scos-o de la morgă, nu am știut nimic, a murit prin somn. Când am sunat atunci la doctor a zis să-i suflăm în gură, a început să-i curgă sânge din nas și asta a fost. Mai am cinci copii, patru băieți și erau două fete. Ne mai ajută și părintele Damaschin cu haine, încălțăminte, sau vecinii… Nu e însărcinată, dar este în fiecare an câte unul, cel mare are 9 ani, doi sunt la școală, unul la grădiniță. Vecinul de la vale ne ajută cu groapa și cu sicriul de la firma aia…”, a declarat tatăl fetiţei pentru BZI.

O vecină spune că părinții au avut mereu grijă de minori, considerându-i harnici. „Am auzit, ferească Dumnezeu… Sunt oameni ca lumea, văd că muncesc, nu pot spune că sunt oameni răi. Ce să zic… îmi pare rău, eu mereu îi vedeam că aveau grijă. N-am văzut nici cu alcoolul, nici cu anunțul de pe gard. Eu i-am mai ajutat, că ți-e milă… El muncește, păcat de situație, dacă nu aveau grijă, cred că erau luați de mult. Poate nu știu eu, dar n-am auzit, poate sunt oameni care le țin dușmănie sau ceva. Eu îi vedeam mereu pe copii cum merg la școală”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Copilă de două luni, găsită moartă dimineaţa lângă mama sa. „A început să-i curgă sânge din nas și asta a fost”