Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copila violată de fostul preot din sat este însărcinată în trei luni şi jumătate. Bărbatul de 47 de ani neagă acuzaţiile

Scandal în Gorj. Un fost preot e acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani. Copila a rămas însărcinată. Au confirmat medicii în această dimineaţă. Bărbatul de 47 de ani neagă, însă, acuzaţiile făcute de fată şi de mama acesteia. 

de Diana Speretoiu

la 19.08.2024 , 17:25

 Mama a fost cea care a alertat autorităţile, după ce şi-a dat seama că este ceva în neregulă cu fata de 13 ani. În cele din urmă aceasta i-a mărturisit mamei că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat de 47 de ani din localitate, fost preot.

Copila însărcinată în trei luni şi jumătate

I-ar fi spus tânăra mamei că acesta a convins-o să urce cu el în maşină într-o seară şi ar fi dus-o pe o uliţă neiluminată, unde nu sunt locuinţe, iar acolo ar fi profitat de ea.  

Vezi și

Bărbatul a negat toate aceste acuzaţii. Luni dimineaţă, un medic specialist a confirmat că minora de 13 ani este însărcinată în trei luni şi jumătate. Fata va fi audiată din nou de poliţişti în prezenţa unui psiholog. La poliţie urmează să ajungă şi bărbatul indicat de minoră. Poliţiştii din Gorj au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru viol săvârşit asupra unui minor. 

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Copila violată de fostul preot din sat este însărcinată în trei luni şi jumătate. Bărbatul de 47 de ani neagă acuzaţiile