Antena Meniu Search
x

Copilaş de trei ani din Olt, ucis de o poartă de acces. Micuţul nu a avut nicio şansă

Sfârşit tragic pentru un copil de trei ani din Olt. Micuţul a murit, marți după-amiază, după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el în localitatea Mărunței. 

de Redactia Observator

la 09.04.2024, 22:30

Copilaş de trei ani din Olt, ucis de o poartă de acces. Micuţul nu a avut nicio şansă

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru copilaş. Trupul său a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ce spun poliţiştii 

La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 18:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că o poartă de acces ar fi căzut peste un minor din comuna Mărunței, județul Olt, iar acesta este inconștient.

La fața locului, s-au deplasat deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana și mai multe echipaje de prim ajutor, printre care și un elicopter SMURD.

În urma evenimentului, minorul în vârstă de 3 ani a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Copilaş de trei ani din Olt, ucis de o poartă de acces. Micuţul nu a avut nicio şansă