Antena Meniu Search
x

Video Corespondență Observator de la Londra: Mii de oameni l-au salutat pe Regele Charles al III-lea şi au cântat, în cor, "God Save the King"

Sâmbătă, Charles al III-lea a fost proclamat, oficial, suveran al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Corespondentul special Observator de la Londra, Mădălina Iacob, prezintă atmosfera din faţa palatului Saint James, locul unde a fost citită proclamaţia. Iată cum au primit vestea sutele de oameni strânşi în faţa palatului.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 10.09.2022, 14:17

Vezi și

"Se scrie istorie în aceste momente, la Londra. "God Save the King", asta spune mulţimea şi asta s-a auzit şi dinspre Palatul Saint James în momentul în care Regele Charles al III-lea al Regatului Marii Britanii şi Irlandei de Nord a fost proclamat. Este o zi tristă şi fericită, în acelaşi timp. Asta mi-au zis oamenii, care au înconjurat străzile Londrei, la propriu. Sunt mulţi şi se bucură să îl salute, chiar şi de la depărtare, pe regele lor", arăta Mădălina Iacob, corespondent Observator la Londra.

Charles al III-lea, proclamat Rege al Marii Britanii

"Totul a început în jurul orei locale 10:00 şi l-am urmărit pe Regele Charles al III-lea mulţumindu-i mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, pentru o domnie de neegalat. A promis că va încerca să-i urmeze exemplul", adaugă Mădălina Iacob, corespondent Observator la Londra. Mai multe imagini în exclusivitate, la Observatorul orei 19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Corespondență Observator de la Londra: Mii de oameni l-au salutat pe Regele Charles al III-lea şi au cântat, în cor, "God Save the King"