Antena Meniu Search
x

Cornel Mailat, un cunoscut hairstilist orădean, găsit mort în casă. Avea doar 44 de ani, era divorțat și tatăl a doi copii

Un cunoscut hairstilist orădean a fost găsit mort în propria sa casă. Cornel Mailat avea doar 44 de ani, era divorțat și avea doi copii. Vestea morții a căzut ca un șoc pentru cei care îl cunoșteau și îi apreciau munca. 

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 18:21

Potrivit ebihoreanul, Cornel Mailat şi-a început cariera la 17 ani sub îndrumarea celebrului stilist Andre Gherson, fost campion european în anii '70. După aproape 20 ani de experienţă, Mailat era respectat atât de cliente cât şi de colegii de breaslă, fiind celebru pentru modul în care reuşea să găsească stilul potrivit pentru fiecare, în funcţie de textura părului şi forma feței. 

Cine este Cornel Mailat, hairstilist orădean găsit mort în propria sa casă

Cornel Mailat era proprietarul propriului salon de frumuseţe, JEF, situat în centrul municipiului Oradea, multe dintre clientele lui fiind vedete pe plan local. Totodată, el era formator în cadrul “En Vogue School of Style” unde îi învăţa pe cei interesaţi secretele meseriei. 

Vestea morții a căzut ca un trăsnet printre cei care l-au cunoscut, iar mesajele au împânzit internetul. "Mult, mult prea devreme pentru tine, maestre Cornel Mailat! Dumnezeu să te odihnească", "Nu pot să creeed!!!! CORNEEEEL....Dumnezeu să.ti dea odihnă veșnică și să te ierte!" ""22 de ani, atat am petrecut împreună, cel puțin o dată pe săptămână. Ai fost unul din cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit…puțin prea bun pentru lumea asta. Am poze și povești cu tine pentru o viață. Am râs și am plâns în hohote împreună, am călătorit, am iubit, am cântat, ne-am rugat, am suferit… Mereu îți spuneam ca eu sting becul la tine, dar nu mă gândeam ca se va stinge atât de repede pentru tine… M-ai îmbrățișat și mi-ai spus ca s-ar putea să fie pentru ultima oară,ca niciodată nu se știe ce ne așteaptă… “Ceartă-mă Miha, ca numai de la tine accept”… asta îmi sună în cap non stop. Dar tu chiar știai că de drag ce-mi ești… Nu știu cum o să treacă zilele de vineri, atunci când plecam de la tine uitându-mă în toate vitrinele de incantata ce eram… Cand o să ne întâlnim iar, o să vin cu o decapotabilă și un CD cu muzică italiană. Până atunci, iartă-mă dacă n-am făcut destul… O să te port mereu în sufletul și în părul meu!", a scris Mihaela Bar, fostă moderatoare TV.

"Incredibil! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Să-i fie drumul lin spre împărăția cerurilor! Lumina veșnică să-i fie călăuză în eternitate!", sunt doar câteva din mesajele postate. 

Din primele informații, anchetatorii exclud varianta ca bărbatul în vârstă de doar 44 ani să fi fost victima unei infracţiuni. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a deschis o anchetă în caz, iar procurorii aşteaptă rezultatele necropsiei, care va stabili cauzele exacte ale decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cornel Mailat, un cunoscut hairstilist orădean, găsit mort în casă. Avea doar 44 de ani, era divorțat și tatăl a doi copii