Antena Meniu Search
x

Corpul turistului înecat salvând o femeie, scos de valuri la mal, după 3 ore. Oamenii au început să îl resusciteze (Video)

Corpul tânărului care s-a înecat după ce a salvat viaţa unei femei, a fost scos de valuri, după aproape 3 ore, pe plaja din Mangalia. Oamenii au sărit să-l resusciteze, făcând cu rândul, în încercarea disperată de a-i reporni inima.

Corpul tânărului care s-a înecat după ce a salvat viaţa unei femei, a fost scos de valuri, după aproape 3 ore, pe plaja din Mangalia.

Oamenii au sărit să-l resusciteze, făcând cu rândul, în încercarea disperată de a-i reporni inima, însă fără succes. A fost declarat decesul.

Dan Dumitrache, de 34 de ani, din Buzău, a fost dat dispărut în apa mării, după ce a salvat o femeie de la înec, dar nu a mai avut putere şi pentru el.

Tânărul a intrat în apă împreună cu un alt bărbat, amândoi reuşind să o tragă pe femeia respectivă din curentul puternic.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Corpul acestuia a fost observat plutind, lângă dig, după 3 ore de la dispariţie. Salvamarii i-au adus corpul la mal, iar turiştii au început să-l resusciteze.

Mai multe persoane au fost scoase astăzi din apă, după ce au ignorat steagul roşu, arborat de salvamari, inclusiv un tată cu două fetiţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Corpul turistului înecat salvând o femeie, scos de valuri la mal, după 3 ore. Oamenii au început să îl resusciteze (Video)