Antena Meniu Search
x

Turist înghiţit de valuri, după ce a salvat o femeie de la moarte, pe litoral (Video)

Un tânăr a dispărut în valuri, pe litoralul Mării Negre, după ce, împreună cu un alt bărbat, au salvat o femeie care se îneca. Ce doi tineri au intrat imediat în apă şi au reuşit s-o tragă pe femeie din curentul puternic, spre mal.

Un tânăr a dispărut în valuri, pe litoralul Mării Negre, după ce, împreună cu un alt bărbat, au salvat o femeie care se îneca.

Ce doi tineri au intrat imediat în apă şi au reuşit s-o tragă pe femeie din curentul puternic, spre mal.

Totuşi, pe malul plajei de la Mangalia a ieşit numai un singur bărbat cu femeia salvată, celălalt tânăr, pe nume Dan Dumitrache, de 34 de ani, din Buzău, fiind dat dispărut în apa mării.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Salvamarii au demarat imediat căutările, însă acestea au fost îngreunate foarte mult de marea foarte agitată.

LA scurt timp, salvamarii au fost nevoiţi să siteze căutările pentru tânărul care şi-a dat viaţa pentru a salva o alta, urmând a le relua când marea se va mai linişti.

Mai multe persoane au fost scoase astăzi din apă, după ce au ignorat steagul roşu, arborat de salvamari, inclusiv un tată cu două fetiţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Turist înghiţit de valuri, după ce a salvat o femeie de la moarte, pe litoral (Video)