Antena Meniu Search
x

Coşmarul uneia dintre fetiţele care i-au căzut victime educatoarei din Suceava a scos la iveală ce se întâmpla de fapt în baia grădiniţei

Un coşmar repetitiv pe care una din fetiţele abuzate de educatoarea din Suceava l-a avut a scos la iveală adevărul şocant despre ceea ce întâmpla în baia grădiniţei, unde se pare că aveau loc agresiunile.

de Monica Palade

la 18.01.2022, 13:00

Coşmarul uneia dintre fetiţele care i-au căzut victimă educatoarei din Suceava a scos la iveală ce se întâmpla de fapt în baia grădiniţei

Părinţii au intrat în alertă şi atunci a început să îi pună întrebări fetiţei, care în final a povestit ce i se întâmpla la Grădinița cu Program Normal din Bosanci.

Surse din anchetă susţin că agresiunea se confirmă

Copila le-a povestit că educatoarea i-ar fi băgat degetul în vagin, fapte care s-ar fi repetat de mai multe ori în baia de la grădiniță. Ulterior, și sora fetiței, care urmase cursurile aceleiași grădinițe, le-a spus părinților că ar fi avut parte de tratamente similare din partea educatoareim informează Monitorul de Suceava. Potrivit datelor obținute de la persoane apropiate anchetei, examenul medico-legal la care au fost supuse fetele de 3 și 7 ani au arătat că agresiunea sexuală se confirmă.

Educatoarea Maria P. a fost reținută vineri dimineață pentru 24 de ore, iar în aceeași zi a fost prezentată unui magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul a admis propunerea și a emis mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Măsura nu este definitivă și poate fi contestată la instanța superioară, Tribunalul Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Coşmarul uneia dintre fetiţele care i-au căzut victime educatoarei din Suceava a scos la iveală ce se întâmpla de fapt în baia grădiniţei