Antena Meniu Search
x

Video „Iubeşte copiii foarte mult. Nu ar fi putut să facă aşa ceva”. Educatoarea, acuzată că ar fi agresat sexual mai multe fetiţe, aparată de colegi

Educatoarea de la Grădinița cu Program Normal "Căsuța din Povești" Bosanci, acuzată că ar fi agresat sexual mai mulţi copii, este apărată de colegi, dar şi de unii părinţi. Oamenii legii susţin însă că femeia este bănuită şi de alte agresiuni, informează reporterul Observator Angela Bertea.

de Monica Palade

la 17.01.2022, 14:37

Vezi și

Maria P. lucra la grădiniţă de mai bine de 20 de ani, iar colegele sale au doar cuvinte de laudă la adresa femeii. 

"Nişte acuzaţii ale unor oameni care nu au gândit prea mult ceea ce au făcut. Doamna este respectată de către noi toţi, este din 2003, cu vechime, o doamnă foarte serioasă. Nu pot să cred aşa ceva. Aşteptăm următoarele decizii. Nu vedem vinovată. Eu din 2008 sunt colegă cu ea. O doamnă calmă, care şi-a făcut treaba cum trebuie. Avem exemen psihologic. S-a comportat normal", spune o colegă de muncă.

"Am auzit, dar nu cred aşa ceva. Acuzaţii foarte grave, dar este o colegă foarte bună. Am lucrat vreo 15 ani cu ea în aceeaşi clasă. Iubeşte copiii foarte mult. nu cred un asemenea gest. Nu ar fi putut să facă aşa ceva, iubeşte prea mult copiii. Sunt răvăşită total. Nu am crezut în vinovăţia ei", spune o altă educatoare.

"O faptă josnică, ruşinoasă"

Pe acelaşi subiect

Pe de altă parte, tabăra părinţilor s-a împărţit în două. De o parte, cei care o susţin pe educatoare, pe de alta cei care se declară şocaţi de cele întâmplate. 

"Noi ca şi părinţi am fost şocaţi. Încă nu ne vine a crede că s-a putut întâmpla aşa ceva. O ştiam din vedere, dacă nu am avut copii la ea, nu ştiu. O faptă josnică, ruşinoasă. Am opt copii, dar din fericire nu îi am la doamna. Prima dată m-am gândit la examenul psihologic. Sper să nu fie adevărat. Copiii ăia sunt traumatizaţi pe viaţă", spune o mămică.

"Am fost şocat pur şi simplu. Şi parcă nu îţi mai inspiră încredere să îţi aduci copilul mai ales acum pe pandemie când nu poţi să intri. Dacă ai aduce la cunoştinţă autorităţilor poate nu te-ar crede sau te-ar marginaliza", declară un tată.

Oamenii legii susţin că faptele recente au avut loc în perioada septembrie-decembrie şi că femeia este bănuită şi de alte agresiuni asupra altor minori, fapte petrecute în anii precedenţi. 

Adevărul a ieşit la iveală anul trecut, după ce tatăl a două copile de 3 şi 7 ani a aflat de la ele ce li s-a întâmplat. Bărbatul a decis să îşi facă singur dreptate şi a incendiat maşina educatoarei, în vârstă de 52 de ani. Cea mai mică i-ar fi povestit mamei în timp ce îi făcea baie că doamna educatoare o atinge în zonele intime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » „Iubeşte copiii foarte mult. Nu ar fi putut să facă aşa ceva”. Educatoarea, acuzată că ar fi agresat sexual mai multe fetiţe, aparată de colegi