Antena Meniu Search
x

Costel a leşinat de frică, la controlul vamal. Tânărul mai avea un pas să fugă din ţară, pe la Nădlac, când vameşilor le-a apărut o alertă pe monitor

Costel, un tânăr în vârstă de 28 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare, a leșinat în urma unui atac de panică, în vama Nădlac.

Costel a leşinat de frică, la controlul vamal. Tânărul mai avea un pas să fugă din ţară, pe la Nădlac, când vameşilor le-a apărut o alertă pe monitor

Costel, un tânăr în vârstă de 28 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare, a leșinat în urma unui atac de panică, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, în momentul în care polițiștii de frontieră au constatat că acesta este căutat pentru săvârșirea unor infracțiuni.

Costel E., în vârstă de 28 de ani, din judeţul Galaţi, s-a prezentat la punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de autoritățile din Austria, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

„Pe durata controlului de frontieră, cel în cauză a manifestat stări de leşin, drept urmare polițiștii de frontieră au solicitat prin apel unic la 112 asistenţă medicală în Punctul de Trecere a Frontierei. În urma consultării tânărului de către un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad – Substaţia Pecica, acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii deoarece a fost diagnosticat cu atac de panică“, a informat Poliția de Frontieră.

Oamenii legii au dispus transportarea sub escortă la spital și după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate, tânărul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Costel a leşinat de frică, la controlul vamal. Tânărul mai avea un pas să fugă din ţară, pe la Nădlac, când vameşilor le-a apărut o alertă pe monitor