Antena Meniu Search
x

Video Cozi de mașini de 6 kilometri pe DN1, între Azuga şi Predeal, după ce doi copaci mari au căzut pe carosabil

Circulația rutieră a fost blocată, seara trecuta, pe Valea Prahovei. Doi copaci de mari dimensiuni au căzut pe carosabil, între Azuga şi Predeal. Niciunul din vehiculele aflate în circulație nu a fost lovit, însă şoferii au fost nevoiţi să să stea în coloană timp de o oră şi jumătate. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 12.11.2021, 15:33

Vezi și

Traficul a fost întrerupt la ieşirera din orasul Azuga spre Predeal din cauza copacilor care au căzut pe carosabil. 

Mihaela Florescu IPJ Prahova: La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, care au acționat pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe partea carosabilă.

Cozile de mașini formate pe DN1 au ajuns la șase kilometri, pe fiecare sens

Pompierii militari și administratorii drumului au avut mult de lucru, pentru că cele două trunchiuri au rămas într-o poziție instabilă, după cădere. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: După aproximativ o oră și jumătate, DN 1 a fost eliberat după ce ambele trunchiuri de copaci au fost puse în poziție de siguranță. Drumarii și militarii se ocupă de curățarea asfaltului astfel încât traficul să poată fi reluat în condiții de siguranță.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cozi de mașini de 6 kilometri pe DN1, între Azuga şi Predeal, după ce doi copaci mari au căzut pe carosabil