Antena Meniu Search
x

Craiovean dat în urmărire internaţională în Germania, prins de polițiștii din Dolj. A încercat să jefuiască mai multe ATM-uri

Un craiovean în vârstă de 45 de ani, care era dat în urmărire internaţională pentru că a încercat să jefuiască mai multe ATM-uri din Germania, a fost prins de polițiștii din Dolj, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 14:18

A încercat să jefuiască mai multe ATM-uri
Craiovean dat în urmărire internaţională în Germania, prins de polițiștii din Dolj - IPJ Dolj

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, marţi, că poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au depistat un bărbat, de 45 ani, din municipiul Craiova, urmărit internaţional.

Bărbatul de 45 de ani era dat în urmărire internaţională

“Faţă de acesta, autorităţile judiciare din Germania au emis în luna februarie, mandat de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a 8 infracţiuni de tentativă de jaf în cadrul unui grup infracţional. În fapt, acesta este bănuit că în perioada august - septembrie 2022, împreună cu mai multe persoane, s-ar fi asociat cu scopul de a interveni asupra ATM-urilor prin montarea unor dispozitive artizanale, în scopul eliberării de bani cash”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. El urmează să fie prezentat Curţii de Apel Craiova pentru emiterea mandatului de arestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Craiovean dat în urmărire internaţională în Germania, prins de polițiștii din Dolj. A încercat să jefuiască mai multe ATM-uri