Antena Meniu Search
x

Credincioșii din Constanța s-au călcat în picioare la Bobotează! O fetiță a fost salvată de un jandarm (Video)

Scene șocante s-au produs, astăzi, la slujba de Bobotează oficiată pe faleza Cazinoului din Constanța. Mii de oameni s-au călcat în picioare pentru agheasmă.

Credincioșii din Constanța s-au călcat în picioare la Bobotează! O fetiță a fost salvată de un jandarm - Observator

Scene șocante s-au produs, astăzi, la slujba de Bobotează oficiată pe faleza Cazinoului din Constanța. Mii de oameni s-au călcat în picioare pentru agheasmă.

Imediat după ce preoții au terminat slujba religioasă și au început să împartă sticlele cu agheasmă, miile de credincioși veniți pentru a asista la slujba de Bobotează au luat cu asalt faleza Cazinoului din Constanța, și-au împărțit coate și picioare pentru a-și face loc în mulțime, s-au înjurat cu jandarmii și și-au strivit copiii de gardurile ridicate tocmai pentru a evita îmbulzeala.

Imaginile incredibile se repetă în fiecare an, de Bobotează, pe faleza Cazinoului. Anul acesta, numărul credincioșilor care s-au îmbulzit pentru a pune mâna pe o sticlă de apă făcătoare de minuni a fost mult mai mare pentru că vremea a fost una de primăvară.

Drept urmare, și rivalitatea a fost una mult mai mare, în timp ce numărul de sticle de agheasmă a fost mai mult decât suficient: 150.000.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Credincioșii din Constanța s-au călcat în picioare la Bobotează! O fetiță a fost salvată de un jandarm (Video)