Antena Meniu Search
x

Femeie din București, ucisă cu bestialitate de propriul fiu

O fostă profesoară din Bucureşti a fost ucisă cu poliţia la uşă. Vecinii povestesc cum femeia striga după ajutor, în timp ce agenţii nu reuşeau să intre în apartamentul ei. După mai bine de o jumătate de oră, pompierii de la descarcarere au reuşit să sparga uşa locuinţei.

de Redactia Observator

la 18.08.2019, 17:23

Vezi și

O fostă profesoară din Bucureşti a fost ucisă cu poliţia la uşă. Vecinii povestesc cum femeia striga după ajutor, în timp ce agenţii nu reuşeau să intre în apartamentul ei. După mai bine de o jumătate de oră, pompierii de la descarcarere au reuşit să sparga uşa locuinţei. Au găsit-o pe femeia de 74 de ani fără suflare. Fiul ei este acuzat de crimă.

Un lung şir de scandaluri între mamă şi fiu s-a terminat cu o crimă în sectorul I al Capitalei. Vecinii povesc că bărbatul de 46 de ani şi-a ucis mama chiar în timp ce poliţiştii erau în faţa uşii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apelul la 112 l-a dat o vecină din bloc. Chiar victima i-a spus să ceară ajutor.

Strigătele disperate s-au auzit din spatele ușii până la blocurile învecinate. Alarmă a fost dată în jurul orei 20, însă femeia nu a avut nicio șansă în lupta cu propriul fiu.

Primul echipaj a ajuns în faţa uşii după aproximativ 25 de minute, susţin martorii. Iar timp de aproape o oră, spun oamenii, nimeni nu ar fi reuşit să intre în casă. 

Poliţia Capitalei a transmis, în schimb, că primul echipaj a ajuns în 4 minute. Poliţiştii nu au reuşit însă să intre în locuinţă. Abia pompierii chemaţi în ajutor au putut să spargă uşa casei. Şi au ajuns în interior după 34 de minute de la apelul la 112. Abia după alte 9 minute, individul a fost imobilizat.

După mai multe ore de audieri, bărbatul a fost reținut. Tribunalul București a hotărât internarea nevoluntară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Femeie din București, ucisă cu bestialitate de propriul fiu