Antena Meniu Search
x

Crimă la comandă, în Galați: tânără acuzată că și-a plătit amantul pentru uciderea soțului

O tânără din Galați e acuzată că și-a plătit amantul ca să-I ucidă soțul, un cetățean Italian. 2500 de lei a valorat viața lui. Un alt tânăr, de 24 de ani, ar fi participat la bătaia mortală.

De Redactia Observator la 01.01.2020, 20:48
Vezi și

O poveste de iubire s-a sfârșit cu un asasinat la comandă. O tânără din Galați e acuzată că și-a plătit amantul ca să-I ucidă soțul, un cetățean Italian. 2500 de lei a valorat viața lui. Un alt tânăr, de 24 de ani, ar fi participat la bătaia mortală. Martorii spun că luni în șir, tânăra ar fi căutat oameni pe care să-I plătească pentru comiterea crimei.

”Alături de tine şi datorită iubirii tale am prins aripi. Am învăţat ce înseamnă încrederea atunci când mi-o pierdusem. Am văzut că există persoane care merită toata dragostea din lume". E declaraţia emoţionantă pe care bărbatul italian i-o făcea soţiei lui în urmă cu fix un an.

Astăzi, femeia a fost arestată pentru că i-a comandat moartea. Amantul ei şi un alt tânăr l-au ucis în noaptea de luni spre marţi. Contracost. Viaţa italianului alături de care femeia a stat 13 ani a valorat 2500 de lei.

LILIANA ISTRATE, procuror: Au recunoscut nuanţat. Inculpata susţine că a dorit să-i ofere soţului ei, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpaţi susţin că acelaşi lucru l-au dorit, practic să îl lovească pentru a-l intimida.

Ca să nu dea de bănuit, în seara crimei, femeia a plecat de acasă la părinţii ei. Pe drum, s-ar fi oprit, ca să-i plătească pe cei doi suspecţi, ambii în vârstă de 21 de ani. După agresiune s-a întors acasă şi a anunţat la 112 că şi-a găsit soţul în stare gravă. La scurt timp, victima a murit. A fost finalul şocant al unei relaţii ce părea perfectă.

"Ceea ce poate a fost o joacă la început s-a transformat într-o iubire nemărginită şi pură. Tu m-ai învăţat să iubesc, ai dat sens vieţii mele", scria italianul, într-un mesaj pe Facebook.

Iniţial, anchetatorii au crezut că e vorba de un accident casnic. Astăzi însă raportul legiştilor a scos la iveală adevărul şocant. Şi femeia, şi cei doi tineri suspecţi au fost arestaţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Crimă la comandă, în Galați: tânără acuzată că și-a plătit amantul pentru uciderea soțului