Antena Meniu Search
x

Crima de la Grădina Botanică din Craiova. Copila de 14 ani a reuşit să sune la 112 şi să anunţe sângerosul atac. Ultimele cuvinte

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul crimei din Grădina Botanică din Craiova! Potrivit anchetatorilor, tânăra de 14 ani a reuşit să sune la 112 şi să anunţe sângerosul atac. La scurt timp după apel, trupul neînsufleţit al adolescentei a fost găsit de un trecător care, la rândul lui, a alertat poliţia.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 30.06.2023, 13:57

Vezi și

Adolescenta a apucat să le spună operatorilor de la 112 că au fost atacați, ea și iubitul ei, că au fost luați prin surprindere, că a reușit să fugă dar este deja rănită. A dat detalii despre locul în care s-a petrecut atacul furibund, iar apoi apelul s-a încheiat, nu înainte însă de a da câteva detalii importante despre felul în care arată atacatorul. 

Sunt în continuare o mulțime de detalii pe care anchetatorii nu vor să le scoată acum la iveală pentru că trebuie verificate. Agresorul susține deocamdată că nu îi cunoștea pe cei doi și că ar fi o faptă spontană.

Este posibil să nu fie totuși așa. Felul în care s-a petrecut incidentul dă de înțeles că o crimă cu premeditare ar putea fi luată în calcul. Tânărul avea asupra sa un cuțit, cagulă și mănuși. După ce i-a atacat pe cei doi, a dat semne că se retrage după primul conflict spontan. Nu s-a retras însă, s-a dus undeva în spate, și-a pus mănușile și cagula, a luat cuțitul, apoi i-a atacat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Crima de la Grădina Botanică din Craiova. Copila de 14 ani a reuşit să sune la 112 şi să anunţe sângerosul atac. Ultimele cuvinte