Antena Meniu Search
x

Video Crima din Mangalia. Mama Alinei vrea daune morale. Cere ca cea care i-a ucis fiica să fie judecată pentru omor calificat prin cruzime

Mama tinerei ucisă vara trecută de cea mai bună prietenă, pe litoral, cere daune morale după pierderea suferită. Femeia vrea ca tânăra care i-a omorât fata apoi a abandonat valiza în care ascunsese trupul într-un parc din Mangalia, să fie judecată pentru omor calificat prin cruzime.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 13.03.2024, 14:27

Vezi și

Mama Alinei solicită schimbarea încadrării juridice în omor calificat prin cruzimi și interes material. În plus, ea a decis să ceară daune morale în valoare de 100.000 de euro. Banii reprezintă compensație pentru suferința și traumele pe care le-a suportat în urma pierderii fiicei sale într-un mod atât de violent și tragic. 

Mama Alinei vrea ca tânăra care i-a ucis fiica să fie judecată pentru omor calificat prin cruzime

După mai bine de șase luni de la crimă, avocații susțin că solicitarea mamei Alinei vine ca o încercare de a se asigura că dreptatea este servită în mod adecvat în acest caz șocant care a zguduit întreaga familie. În plus, avocatul familiei a confirmat că dosarul a fost trimis în instanță iar la primul termen de judecată se va discuta această cerere. 

În vara anului 2023 Loredana Atănăsoaie și-a ucis cea mai bună prietenă într-o cameră de hotel. Cadavrul fetei a fost găsit sub o bancă, în Mangalia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Crima din Mangalia. Mama Alinei vrea daune morale. Cere ca cea care i-a ucis fiica să fie judecată pentru omor calificat prin cruzime