Antena Meniu Search
x

Video Crimă filmată de camere, în Iași. Un trecător a fost lovit cu pumnii și picioarele, apoi lăsat să agonizeze pe stradă

Sfârşit cumplit pentru un bărbat, pe o stradă din centrul Iaşului, după o altercaţie cu un grup de tineri care băuseră şi se distrau într-un bar din cartier. A fost lovit şi abandonat pe caldarâm, fiind găsit fără suflare de un vecin care a alertat poliţia. Medicii veniţi la faţa locului au încercat să-l readucă la viață, însă fără succes.

de Angela Bertea

la 10.06.2022, 13:48

Vezi și

Polițiștii au fost ajutați în acest caz și de camerele de supraveghere din zonă.

În această dimineață, la audieri a fost dus un bărbat, presupusul agresor fiind un tânăr de aproximativ 20 de ani. Cercetările sunt, însă, abia la început, ancheta urmând să stabilească dacă este vorba despre unul sau mai mulți agresori.

De asemenea, în urma autopsiei victimei, medicii legiști vor concluziona dacă loviturile primite i-au provocat moartea sau dacă bărbatul de 49 de ani suferea și de alte afecțiuni.

Filmul crimei din Iași. Atacul violent ar fi fost surprins de camerele video

Pe acelaşi subiect

Totul ar fi pornit, noaptea trecută, în jurul orei 23.00, când un localnic din Iași a sunat la 112 și a anunțat că pe trotuar se află un bărbat în stare de inconștiență. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Polițiștii au observat că victima prezenta pe corp mai multe leziuni, motiv pentru care au decis să cheme la fața locului o echipă de criminaliști.

De altfel, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere s-ar fi văzut că bărbatul a fost lovit cu pumnii și picioarele. Urmează ca anchetatorii să stabilească cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Crimă filmată de camere, în Iași. Un trecător a fost lovit cu pumnii și picioarele, apoi lăsat să agonizeze pe stradă