Antena Meniu Search
x

Şi-a ucis cel mai bun prieten de Crăciun, din cauza unui dans. Iulian a fost omorât într-o benzinărie din Iaşi

Crimă oribilă comisă de un tânăr de 22 de ani într-o benzinărie din cartierul Nicolina din Iaşi. Băiatul şi-a omorât prietenul cel mai bun, după ce unul dintre ei încercase să danseze în discotecă cu sora celuilalt.

Crimă oribilă comisă de un tânăr de 22 de ani într-o benzinărie din cartierul Nicolina din Iaşi. Băiatul şi-a omorât prietenul cel mai bun, după ce unul dintre ei încercase să danseze în discotecă cu sora celuilalt.

Nenorocirea a avut loc în a doua zi de Crăciun, la primele ore ale dimineţii, într-o benzinărie. 

Alin Daniel Calistru, în vârstă de 22 de ani, şi prietenul său cel mai bun, Iulian Cozma, de 34 de ani, se aflau într-un grup de şase persoane, care se întorceau de la o discotecă din Mogoşeşti.

Aceştia veneau în Iaşi, cel mai probabil la o altă discotecă, pentru că toţi locuiesc în Ciurea.

În jurul orei 4.30, tinerii au oprit maşina, un autoturism Skoda Superb, şi au intrat în benzinărie.

Filmul crimei din benzinărie

Aici, Alin Daniel Calistru şi Iulian Cozma, beţi criţă, s-au luat la ceartă motivul fiind că cel din urmă ar fi insistat să danseze în discoteca din Mogoşeşti cu sora lui Calistru, împotriva voinţei ei. Calistru s-a repezit şi i-a dat un pumn prietenului său, care s-a prăbuşit la pământ.

Calistru nu s-a oprit. L-a lovit de mai multe ori cu picioarele în cap pe amicul lui, apoi a fugit. 

Un tânăr de 22 de ani şi-a omorât prietenul într-o benzinărie din Nicolina

A mers la mama sa, care lucrează la un magazin din zonă, acolo fiind găsit de către poliţişti. 

Cei care au sunat la 112 au fost prietenii celor doi, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă. Medici au încercat să-l resusciteze, însă tânărul nu a răspuns manevrelor.

„Bărbatul a fost resuscitat, el având lovituri la cap, însă nu a răspuns manevrelor şi a fost declarant decesul. A fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu certitudine a cauzei decesului“, au declarat surse din anchetă pentru Ziarul de Iaşi.

Calistru a fost reţinut pentru 24 de ore, şi, cel mai probabil va fi arestat 30 de zile pentru omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Şi-a ucis cel mai bun prieten de Crăciun, din cauza unui dans. Iulian a fost omorât într-o benzinărie din Iaşi