Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Crimă înfiorătoare în Buzău. Cadavrul tranşat al unui bărbat, găsit îngropat într-o curte

O crimă înfiorătoare a îngrozit o localitate din Buzău. Un bărbat a fost găsit îngropat, într-o curte, la marginea satului. Bărbatul ar fi fost tranşat înainte. Victima ar fi dispărută de o săptămână. Suspectul este chiar o rudă, eliberată din închisoare în urmă cu doi ani.

de Cristina Filip

la 28.07.2024 , 15:23

Poliția este încă pe urmele suspectului. Acesta a fost deja dat în urmărire. Crima s-ar fi petrecut în urmă cu o săptămâna, atunci când bărbatul a și fost dat dispărut. Ce știm din informațiile pe care le-am obținut pe surse, cei doi erau prieteni de pahar, iar ultima dată au fost văzuți împreună la un bar. De atunci, nimeni nu mai știe nimic despre victima. Cert este că bărbatul a fost găsit îngropat în curtea suspectului. Polițiștii și-au dat seama că ar fi vorba despre o crimă în momentul în care și el a dispărut, iar în momentul în care au venit acasă la acesta, au observat că lângă gard e pământ proaspăt săpat, acoperit cu frunze. Motiv pentru care au săpat și au descoperit cadavrul tranșat. Există suspiciunea că el ar fi plecat în străinătate cu concubina lui.

Un bărbat de 56 de ani dat dispărut de mai multe zile a fost găsit îngropat în curtea locuinţei naşului său, care a fost căutat de oamenii legii, fiind principalul suspect în cazul morţii bărbatului dispărut. Suspectul a fost prins, iar poliţiştii au stabilit că şi mama victimei a avut o moarte violentă, fiind găsită în casă, în stare de descompunere, scrie news.ro.

Mama bărbatului, găsită în stare de descompunere în casă

Vezi și

UPDATE: IPJ Buzău anunţă, duminică după-amiază, că ancheta a stabilit că şi mama bărbatului de 56 de ani a murit în urma unor acte violente, cadavrul acesteia fiind găsit în stare de descompunere în locuinţă.

Pe acelaşi subiect

”La data de 24 iulie a.c., poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 74 de ani, din Smeeni, nu ar mai fi fost văzută de câteva zile la domiciliu. Femeia locuia împreună cu fiul sau de 56 de ani. Imediat după primirea sesizării, la imobilul indicat a fost direcţionată o echipă operativă, care a descoperit cadavrul unei femei, în stare de descompunere, existând posibilitatea să fie al femeii de 74 de ani. Conform procedurii, pentru stabilirea identităţii şi clarificarea împrejurărilor în care  a survenit decesul femeii, s-a efectuat necropsia, în urma căreia au reieşit indicii ale exercitării unor violenţe”, a transmis IPJ Buzău.

Sursa citată a precizat că anchetatorii au început să-l caute pe fiul femeii.

”Astfel, sub coordonarea parchetului, au fost continuate investigaţiile şi demersurile procedurale, bărbatul de 56 de ani fiind găsit decedat în curtea locuinţei unui cunoscut, un bărbat de 64 de ani, din Smeeni, fara ca acesta din urma sa fie găsit la domiciliu. În urma administrării materialului probator, poliţiştii din Buzău au stabilit că principalul bănuit de comiterea actelor de agresiune este bărbatul de 64 de ani din Smeeni şi, astăzi, 28 iulie, a fost depistat. Acesta a fost preluat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri”, a mai transmis Poliţia.

Ancheta continuă, sub coordonarea parchetului.

Anchetatorii vor să afle dacă suspectul l-a ucis atât pe bărbatul de 56 de ani ât şi pe mama acestuia sau care a fost dinamica evenimentelor.

Fapta s-a petrecut în satul Udaţi-Mânzu din comuna Smeeni, unde poliţiştii şi procurorii ar fi ajuns sâmbătă seară şi ar fi descoperit trupul bărbatului dat dispărut în urmă cu o săptămână, îngropat în grădina naşului său, recidivist, care deocamdată este de negăsit.

Ancheta demarată de poliţişti în urmă cu o săptămână când a fost semnalată dispariţia victimei a scos la iveală faptul că bărbatul împreună cu naşul său ar fi fost văzuţi consumând alcool împreună. Fiind ultima persoană cu care bărbatul dispărut ar fi fost văzut, anchetatorii au ajuns la domiciliul naşului său care nu a fost găsit însă acasă. Poliţiştii au observat, în schimb, o porţiune de pământ proaspăt săpat în grădina casei acestuia şi au făcut săpături, găsind aici trupul bărbatului dat dispărut.

Totodată, în cursul zilei de miercuri şi mama bărbatului dispărut a fost găsită fără suflare în casa în care locuia şi, deşi pe trupul acesteia nu au fost găsite urme de violenţă, anchetatorii iau în calcul ca cele două cazuri să aibă legătură între ele.

Nasul bărbatului găsit decedat este principalul suspect în cazul morţii acestuia, mai ales că este recidivist şi a fost eliberat din închisoare în urmă cu aproximativ 2 ani. El este căutat acum de poliţişti care nu au comunicat mai multe detalii în acest caz care a fost preluat de procurori care trebuie să stabilească cum s-au petrecut lucrurile. 

De asemenea, surse apropiate anchetei, au declarat că oamenii legi iau în calcul faptul că suspectul ar fi putut părăsi ţara.

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător. ...

Întrebarea zilei
Luaţi în calcul ca după pensionare să vă mutaţi în alt oraş?
Observator » Evenimente » Crimă înfiorătoare în Buzău. Cadavrul tranşat al unui bărbat, găsit îngropat într-o curte