Antena Meniu Search
x

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Italia! O ROMÂNCĂ a fost ucisă cu mai multe LOVITURI DE CUŢIT de fostul soţ italian. DECLARAŢIA ŞOCANTĂ a bărbatului (VIDEO)

Crima şocantă a avut loc în noaptea de 13 iulie, exact înainte de ședința de divorț. Se pare că italianul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, nu a să fie părăsit de românca de 42 de ani aşa că i-a curmat acesteia viaţa.

Crima şocantă a avut loc în noaptea de 13 iulie, exact înainte de ședința de divorț. Se pare că italianul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, nu a să fie părăsit de românca de 42 de ani aşa că i-a curmat acesteia viaţa.

S-a întâmplat în casa în care tânăra avea grijă de doi bărâni, în localitatea Montepulciano din Siena, relatează ilfattoquotidiano.it.

GALERIE FOTO: CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Italia! O ROMÂNCĂ a fost ucisă cu mai multe LOVITURI DE CUŢIT de fostul soţ italian. DECLARAŢIA ŞOCANTĂ a bărbatului (VIDEO)

Italianul a intrat în casa unde se afla românca și a atacat-o pe femeie după ce, înainte, l-a împins și l-a trântit la pământ pe unul din bătrânii de care fosta sa parteneră avea grijă.

Imediat ce a scăpat de bătrân, bărbatul s-a dus în bucătărie de unde a luat un cuțit, apoi a înjunghiat-o de mai multe ori pe româncă lăsând-o într-o baltă de sânge. 

VEZI VIDEO AICI

Chiar dacă echipajele de urgență au ajuns repede la fața locului și au transportat-o pe femeia de 42 de ani la spital, aceasta nu a mai putut fi salvată și a murit ieri dimineață, la spitalul din Siena. 

Medicii au relatat că românca avea multiple traume prin înjunghiere și că loviturile de cuțit îi perforaseră unul din plămâni. 

Carabinierii au pornit imediat căutările italianul de 56 de ani care s-a predat, după o serie de negocieri telefonice cu autoritățile. 

„Știu că am avut făcut un dezastru”, le-a spus carabinierilor bărbatul italian, gândindu-se mai ales la fiul de 9 ani care-l are cu românca și care acum va fi nevoit să crească fără ambii părinți.

Potrivit ziarului La Repubblica, motivul acestei crime ar fi faptul că bărbatul italian nu putea accepta idea că soția sa voia să se separe de el. Cei doi urmau să se prezinte în fața unui judecător chiar în dimineaţa crimei pentru procesul de separare.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

JALE ŞI LACRIMI pentru Adi, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag! "Nu știm dacă vezi câtă durere ai lăsat în urma ta, câtă disperare și neputință..." (GALERIE FOTO+VIDEO)​

ASASINAT în Alba Iulia! Au dat buzna peste ei în casă, au ucis o femeie, iar pe fiul ei l-au lăsat într-o BALTĂ DE SÂNGE (VIDEO)

ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ! Cum vrea un medic din Hunedoara, acuzat de MALPRAXIS, să cumpere tăcerea unui proaspăt tătic (AUDIO)

VIOL transmis LIVE, pe Facebook! Trei tineri bat cu sălbăticie şi ABUZEAZĂ SEXUAL o adolescentă, zeci de mii de oameni privesc oroarea ÎN DIRECT

Un jurnalist român o confruntă pe Theresa May, în timpul unei petreceri: "Sunt pe cale de a fi EXPULZAT!" (VIDEO)

Bloc turn cu 36 de etaje, ÎN FLĂCĂRI! Sunt cel puţin trei MORŢI şi 12 RĂNIŢI. Clădirea nu are sistem automat de stingere a incendiilor (VIDEO)

Ce au găsit legiştii pe corpul lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT în lacul din Ocna Şugatag. PRIMELE CONCLUZII ale necropsiei!​

O întreagă familie, SPULBERATĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT, în această dimineaţă, în Bacău! Un bărbat a MURIT, soţia şi copilul sunt ÎN STARE CRITICĂ​

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Italia! O ROMÂNCĂ a fost ucisă cu mai multe LOVITURI DE CUŢIT de fostul soţ italian. DECLARAŢIA ŞOCANTĂ a bărbatului (VIDEO)