Antena Meniu Search
x

Video Crimă pe o navă acostată în Portul Brăila. Un ucrainean și-a ucis colegul și a fugit

Crimă tulburătoare pe o navă sub pavilion internațional acostată în Portul Brăila, la primele ore ale dimineții. Un ucrainean și-a ucis cu sânge rece colegul și s-a făcut nevăzut. De atunci este căutat de polițiști.

de Monica Palade

la 10.02.2023, 13:44

Vezi și

Între cei doi bărbați a izbucnit un scandal, iar unul dintre ei l-a lovit cu putere în zona capului pe celălalt, care a căzut la pământ fără viață, după care s-a făcut nevăzut. Oamenii legii l-au identificat pe presupusul autor ca fiind Puyko Yaroslav. La căutări participă și un câine de urmărire, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

Ce spun polițiștii

Aseară, în jurul orei 04.00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că la bordul unei nave sub pavilion internațional acostată în Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetățeni ucraineni.

Din primele date, se pare că în urma conflictului, unul dintre aceștia ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost identificat de polițiști, iar în acest moment polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Investigații Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. și polițiile orășenesti, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi, I.J.J., Poliția Locală, desfășoară activități de căutare, localizare și depistare a acestuia.

De asemenea, au fost instituite filtre și în județele limitrofe. În activitățile de cautare este angrenat și un câine de urmă.

Semnalmente PUYKO YAROSLAV: 172 cm înălțime, 50 kg, îmbrăcat cu o geacă verde închis, blugi albaștri, capul acoperit, având o borsetă asupra sa. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Crimă pe o navă acostată în Portul Brăila. Un ucrainean și-a ucis colegul și a fugit