Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimă şocantă în mijlocul străzii, la Cernica. Un tânăr a fost înjunghiat de cumnatul său, după o beţie cruntă

O crimă înfiorătoare a avut loc, noaptea trecută, în comuna ilfoveană Cernica. După o beţie cruntă, un tânăr de 37 de ani a fost înjunghiat în mijlocul străzii chiar de cumnatul său.

de Redactia Observator

la 22.06.2018 , 07:42

Crimă şocantă în mijlocul străzii, la Cernica. Un tânăr a fost înjunghiat de cumnatul său, după o beţie cruntă Crimă şocantă în mijlocul străzii, la Cernica. Un tânăr a fost înjunghiat de cumnatul său, după o beţie cruntă - Imagine ilustrativă

O crimă înfiorătoare a avut loc, noaptea trecută, în comuna ilfoveană Cernica. Un tânăr de 37 de ani a fost înjunghiat în mijlocul străzii chiar de cumnatul său.

Din primele informaţii, se pare că totul a degenerat după o beţie cruntă. Cei doi s-au luat la ceartă, iar unul dintre ei a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe celălalt.

Scenele şocante s-au petrecut chiar în mijlocul străzii.

Articolul continuă după reclamă

Cei care au auzit scandalul au sunat imediat la 112, însă medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul înjunghiat. Au încercat să-l resusciteze, însă din păcate au fost nevoiţi să constate decesul.

Imediat după atac, criminalul a fugit. A fost prins la scurt timp de poliţişti şi dus la audieri.

Bărbatul este acuzat de omor şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Crimă şocantă în mijlocul străzii, la Cernica. Un tânăr a fost înjunghiat de cumnatul său, după o beţie cruntă