Antena Meniu Search
x

Crimă teribilă în Săptămâna Mare, la Bistriţa Bârgăului. Un bărbat de 46 de ani a fost înjunghiat mortal de un consătean

Un bărbat de 46 de ani din comuna Bistriţa Bârgăului a decedat, marţi noaptea, după ce a fost înjunghiat de un consătean în locuinţa acestuia din urmă. Principalul suspect a fost reţinut pentru 24 de ore. 

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 11:05

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, agresorul, în vârstă de 50 de ani, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

"Seara trecută, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizaţi despre producerea unei agresiuni fizice asupra unui bărbat, de 46 de ani, din Bistriţa Bârgăului, bănuit de comiterea faptei fiind un bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate. În urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea infracţiunii de omor. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi (miercuri - n.r.), Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă", a transmis IPJ.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, a precizat pentru Agerpres că bărbatul a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe puţin după ora 22.00, în stop cardiorespirator, "prezentând plagă prin penetrare în zona hemitoracelui stâng". Pacientul nu a răspuns, însă, manevrelor de resuscitare, astfel că i-a fost declarat decesul.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracţiunea de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Crimă teribilă în Săptămâna Mare, la Bistriţa Bârgăului. Un bărbat de 46 de ani a fost înjunghiat mortal de un consătean