Antena Meniu Search
x

Video Crimă urmată de sinucidere: Un băiat de 14 ani a rămas orfan de ambii părinți, după ce tatăl i-a omorât mama

Dramă cumplită pentru un adolescent de numai 14 ani dintr-o comună din judeţul Brăila. Băiatul a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl său i-a înjunghiat mama. Poliţiştii care au fost trimişi la faţa locului l-au găsit atât pe agresor, cât şi pe victimă, soţia lui, fără suflare.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 19.12.2022, 13:43

Vezi și

Tragedia care a cutremurat întreaga țară, de la primele ore ale dimineții, a avut loc în comuna Râmnicelu, din județul Brăila. Un băiat de doar 14 ani a sunat la 112 și a anunțat autoritățile cu privire la faptul că tatăl său, de 47 de ani, i-a înjunghiat mama. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au găsit-o pe femeia, în vârstă de 43 de ani, înjunghiată în zona pieptului. În ciuda eforturilor de salvare făcute de echipajele medicale, aceasta s-a stins din viață. 

Bărbatul și-a pus capăt zilelor după ce a comis crima

După ce au extins cercetările la locul crimei, anchetatorii l-au găsit și pe bărbat, presupusul criminal, spânzurat într-o anexă din gospodărie. Copilul de numai 14 ani a rămas orfan de ambii părinți, într-o singură seară.

Ora apelului a fost 20:45. Băiatul, în vârstă de 14 ani, a făcut apel la 112, legat de faptul că tatăl lui, în vârstă de 47 de ani, ar fi înjunghiat-o pe mama băiatului, în vârstă de 43 de ani. Foarte rapid, la fața locului, în comuna Râmnicelu, din județul Brăila, s-a constituit și a plecat echipa operativă. Autoritățile au găsit-o pe femeia de 43 de ani cu o lovitură puternică în zona pieptului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții femeii.

Extinzând cercetările, polițiștii au descoperit într-o anexă a gospodăriei, trupul neînsuflețit al presupusului agresor, bărbatul de 47 de ani, tatăl băiatului care a sunat la 112. În acest caz, s-a constituit un dosar penal în care cercetările sunt făcute sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila”, a transmis reporterul Observator, Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Crimă urmată de sinucidere: Un băiat de 14 ani a rămas orfan de ambii părinți, după ce tatăl i-a omorât mama