Antena Meniu Search
x

Video Criminalul educatoarei din Bucureşti îşi anunţa cele două fiice că o să le omoare mama: "Mami va ajunge la îngeri" Poliţia nu a mai prelungit ordinul de protecţie

Cazul educatoarei ucise în Capitală este cronica unei crime anunţate. Soţul o ameninţa constant că îi va pune capăt vieţii, iar femeia era îngrozită, mai ales că acum patru luni poliţiştii nu au mai prelungit ordinul de protecţie împotriva bărbatului. Încurajat de acest lucru, le dădea şi celor două fete mesaje că mama lor va ajunge în ceruri. Orbit de gelozie şi neoprit de oamenii legii, şi-a dus promisiunea la capăt.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 17.08.2021, 19:37

Vezi și

Cu capul în pământ, încercând să-şi ascundă faţa. Încătuşat şi flancat de poliţişti, Nicuşor Faur a ajuns la audieri după 4 zile în care a stat ascuns. Doar cu o mască de protecţie pe faţă, a ieşit să-şi repare maşina chiar în zona în care a comis crima. La mai puţin de 6 km de casa în care a locuit şi în care şi-a înjunghiat mortal soţia.

"A venit că i s-a rupt cureaua de accesorii la maşină. Îmi schimbaţi şi mie cureaua? V-o schimb... Nu-mi trecea prin cap că el e criminalul. Nici nu ziceai că a omorât pe cineva. Râdea", spun mecanicii din service-ul auto. Relaxat, s-a oferit chiar să-i cumpere mecanicului, de la magazinul din zonă, o sticlă cu apă rece. "Nu a stat pe lângă noi, tot a chiulit-o, ştii? I-am pus cureaua şi când să-i pornim maşina a venit poliţia aici. M-am trezit cu poliţia: 'Dă masca jos! Stai că te împuşc!' L-au luat, l-au încătuşat şi au plecat cu el", mai povestesc mecanicii.

Victima nu a mai obţinut prelungirea ordinului de protecţie

Nici când a fost prins, nici la audieri la Serviciul Omoruri, bărbatul nu a vrut să declare absolut nimic. La dosar însă, poliţiştii au ultimul său bilet pe care l-a trimis către sora lui, a doua zi după crimă. A spus ca nu îşi cere iertare şi se aşteaptă să ajungă la închisoare. A fost cronica unei morţi anunţate şi premeditate. Individul a trimis bani pentru plata facturilor, indicaţii referitoare la ce să se întâmple cu casa mai departe şi chiar cu telefonul soţiei. Cinci ordine de protecţie a avut Liliana Faur până în luna mai, anul acesta. Când, spun apropiaţii, nu a mai obţinut prelungirea.

Pe acelaşi subiect

"Mami o să ajungă la îngeri!"

"Au spus că trebuie să mai facă ceva, să mai existe un motiv ca să-l prelungim. Şi acum uitaţi la ce nenorocire s-a ajuns. A început să o ameninţe clar cu moartea şi parcă şi ea a simţit. Spunea tot timpul: 'O să mă omoare! O să vedeţi, o să mă omoare'", a declarat un apropiat al victimei.

Inclusiv celor două fete, de 14 respectiv 17 ani, le-a trimis mesaje de ameninţare şi în care le avertiza că vor rămâne orfane de mamă. Fata cea mare a şi obţinut un ordin de protecţie împotriva tatălui ei la finalul lunii iulie, valabil 6 luni de zile. "Le trimitea tatăl lor mesaje că 'Mami o să ajungă la îngeri! Mami o să ajungă la îngeri!'", mai spune un cunoscut al celor doi.

"Nu a regretat nicio secundă ce a făcut, premeditarea a existat. Nu s-a mai mulţumit de data asta cu bătaie înjurături s-a dus la final. El s-a considerat nedreptăţit. Cum îşi permite femeia lui să-l înfrunte să intenteze divorţ",  declarat Dan Antonescu, criminalist. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile şi ar putea să-şi petreacă restul vieţii în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Criminalul educatoarei din Bucureşti îşi anunţa cele două fiice că o să le omoare mama: "Mami va ajunge la îngeri" Poliţia nu a mai prelungit ordinul de protecţie