Antena Meniu Search
x

Video Ea este Liliana, educatoarea din București înjunghiată în casă de soț. Bărbatul e de negăsit. ”Trimite scrisori, a trimis trotinete la copii. Să-l prindă mai repede!”

Liliana, o educatoare din București, a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț, cu care avea doi copii, iar criminalul este încă liber, deși au trecut patru zile de la tragedie. Cei doi erau în divorţ, iar una din fete avea chiar un ordin de protecţie împotriva lui.

de Redactia Observator

la 16.08.2021, 16:24

Vezi și

Femeia de 48 de ani a fost înjungiată de mai multe ori chiar în casa în locuia, joi dimineaţă. Suspectul principal este soţul cu care se afla în divorţ. Doar că de la crimă, bărbatul este de negăsit. 

Bărbatul a intrat peste soția lui în casă și a atacat-o. Ușa nu a fost forțată pentru că avea încă chei și, deși erau în divorț, Liliana îi permitea bărbatului să-și mai viziteze fiicele. Din fericire, în momentul crimei, copilele nu erau acasă.

Suspectul de crimă este încă în libertate

Poliţiştii încă supraveghează locul crimei asta pentru că ucigaşul se află încă în libertate, iar vecinii spun că se tem pentru viaţa lor.

Pe acelaşi subiect

"De 3 zile se învârte prin Bucureşti şi nu se pune mâna pe el. Să-l prindă cât mai repede că nu ştie ce îi mai vine prin cap şi ce mai vede ciudat şi pe unde mai apare!", este strigătul disperat al rudelor femeii ucise care cer să se facă dreptate.

Liliana a fost atacată în casă de soțul cu care era în divorț

Cunoscuții spun că în tot acest timp scurs de la crimă, bărbatul este într-o continuă mișcare, trimite scrisori, ba chiar a trimis prin curierat trotinete la copii. ”S-a dus și la o rudă mai în vârstă acasă", spune un apropiat al familiei.

Oamenii mai spun că bărbatul era extrem de gelos și agresiv, inclusiv pe rudele ei.

"Devenise agresiv. De aia şi circa 7 de poliţie a avut probleme cu el. Au vrut să-l încătuşeze şi s-au tăvălit cu el pe acolo. Erau în divorţ, era de o gelozie rară. Era gelos şi pe rudele ei. Era foarte gelos şi acum că trebuia să plece să o ia pe fată s-o fi gândit că cine ştie ce sau cine ştie pe cine. I s-a pus pata şi a făcut ce a făcut", a declarat o rudă a victimei.

Dacă va fi prins, bărbatul riscă să stea după gratii până la 20 de ani pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ea este Liliana, educatoarea din București înjunghiată în casă de soț. Bărbatul e de negăsit. ”Trimite scrisori, a trimis trotinete la copii. Să-l prindă mai repede!”