Antena Meniu Search
x

Cristi, un poliţist din Craiova, plâns de colegi după ce s-a stins din viaţă la 44 de ani. O fetiţă îl aştepta să se întoarcă acasă de la spital

Este zi de doliu printre oamenii legii din Craiova, după ce Cristi, unul dintre poliţişti, s-a stins fulgerător din viaţă la 44 de ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

de Monica Palade

la 30.09.2021, 18:10

Bărbatul s-a simţit rău pe 28 septembrie, în timp ce se afla la serviciu. A fost dus la spital, însă a intrat în comă. Medicii l-au operat de urgenţă, după ce au descoperit că avea o tumoare pe creier.

După două zile, însă, poliţistul a pierdut lupta şi a murit. Cristi era căsătorit şi avea o fetiţă. Polițistul de la IPJ Dolj era delegatul sindical în cadrul Filialei Europol Dolj, astfel că cei din urmă au ţinut să-i aducă un omagiu pe pagina de Facebook.

A murit fulgerător la 44 de ani

„Astăzi este o zi tristă pentru întreaga echipă a Sindicatului EUROPOL. Colegul nostru, Cristi Ciortan, delegat sindical în cadrul Filialei Europol Dolj, a pierdut lupta cu viața. Cristi era un coleg întotdeauna vesel, cu poftă de viață și care ajuta pe toată lumea. În urmă cu două zile, în timp ce era în serviciu, i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital în stare de inconștiență. A fost operat imediat, medicii descoperindu-i o tumoare pe creier. La numai o zi, în această dimineață, Cristi s-a stins. Avea doar 44 ani și era o persoană puternică, un adevărat luptător, însă boala a acționat fulgerător, răpindu-i orice șansă de a lupta.

Suntem destul de săraci în cuvinte să putem să ne exprimăm tristețea și regretul față de această pierdere. Ce a rămas în urmă, e greu de descris. O familie sfâșiată de durere, o fetiță care avea nevoie mai mult ca oricând de Cristi și în același timp, un întreg colectiv de colegi și prieteni care au rămas înmărmuriți de această veste tragică. Din toate acestea nu putem învăța decât că suntem cu toții vizitatori în acest timp, iar pe acest pământ suntem doar în trecere. Scopul nostru aici este doar să observăm, să învățăm, să creștem, să iubim… și apoi să ne întoarcem acasă. Drum lin către îngeri, Cristi…!!!”, a scris Sindicat Europol pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cristi, un poliţist din Craiova, plâns de colegi după ce s-a stins din viaţă la 44 de ani. O fetiţă îl aştepta să se întoarcă acasă de la spital