Antena Meniu Search
x

Târgul de carte Gaudeamus revine la Oradea. Pandemia le-a redeschis oamenilor apetitul pentru lectură

Perioada restricţiilor a venit şi cu o consolare pentru pasionaţii de lectură. Au avut mai mult timp să citească. Aşa se face că, deschiderea primului mare târg de carte, la Oradea, a avut parte de mult succes. Oamenii sunt nerăbdători să profite de reduceri pentru a-şi reface stocul de cărţi.

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 08:24

Vezi și

Reprezentant editură: Am venit cu prețuri promoționale, reduceri, avem și premii, ca să spunem așa. 

Pentru edituri şi pentru scriitori, târgurile de carte organizate fizic sunt o gură de aer proaspăt. La Oradea, amatorii de lectură au venit la Gaudeamus pentru a-şi cauta titlurile preferate. Şi asta după o perioadă în care restricţiile i-au făcut să prindă poftă de citit. 

Localnic: Invariabil am citit mai mult pentru că timpul a fost mai mult, nu am mai putut ieși, nu am mai putut merge la plimbare și atunci cititul e o bună variantă. 

Reprezentant editură: Ca în fiecare an la fiecare târg de carte încercăm să venim cu cât mai multe noutăți editoriale și să venim în întâmpinarea iubitorilor de carte, să se bucure că ne revedem. 

Sunt şi edituri care oferă reduceri. Preţurile sunt mai mici cu până la 30%, iar cei care cumpără două cărţi o pot lua pe a treia gratuit. 

Tânără: E foarte bine să aduni toți cititorii din oraș la un singur loc și promoțiile sunt super, e o oportunitate genială pentru oricine vrea să cumpere cărți. 

Târgul de carte poate fi vizitat zilnic și va fi deschis la Oradea până duminică. De luna viitoare, standurile de cărți se vor muta la malul mării, la Mamaia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Târgul de carte Gaudeamus revine la Oradea. Pandemia le-a redeschis oamenilor apetitul pentru lectură