Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cu cuțitul de vânătoare, la "Zilele elevilor severineni". Tânărul ţinea la vedere arma cu lamă de 37 cm

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost prins de jandarmi la evenimentul „Zilele elevilor severineni”, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, având asupra lui un cuțit de vânătoare cu lama de 37 de centimetri.

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 11:17

Cu cuțitul de vânătoare, la "Zilele elevilor severineni"

Tânărul a fost prins de jandarmi joi seara, în jurul orelor 18.00, la evenimentul „Zilele elevilor severineni”, organizat în Drobeta Turnu Severin. Aceștia au observat în zona scenei un tânăr care avea asupra lui, la vedere, un cuțit de vânătoare în lungime totală de 37 cm.

Cum şi-a explicat gestul

Întrebat despre proveniența cuțitului și motivul pentru care îl poartă asupra lui, tânărul de 18 ani le-a declarat jandarmilor că obiectul îi aparține și îl are asupra sa pentru intimidarea altor persoane.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost îndepărtat din zona scenei, iar în urma controlului corporal efectuat de jandarmi nu s-au găsit și alte obiecte interzise prin lege. Pe numele tânărului jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de port fără drept de obiecte periculoase. În acest caz, cercetările sunt continuate de către poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Cu cuțitul de vânătoare, la "Zilele elevilor severineni". Tânărul ţinea la vedere arma cu lamă de 37 cm