Antena Meniu Search
x

Cu cuţitul la gât, un taximetrist a dus un client pe gratis sute de kilometri, până la Rucăr. Acolo, bărbatul l-a şi tâlhărit pe şofer

Caz bizar în judeţul Vâlcea, unde un bărbat de 38 de ani a fost arestat preventiv pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată şi furt calificat. În ziua de 30 decembrie, acesta ar fi obligat un taximetrist de 25 de ani să-l ducă până la Rucăr, în judeţul Braşov, sub ameninţarea cuţitului. Iar ajunşi la destinaţie, l-a şi tâlhărit pe tânărul şofer.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 14:55

taxi
Ameninţat cu cuţitul, taximetristul l-a dus din Vâlcea până în Braşov - Shutterstock

Un bărbat din judeţul Vâlcea a fost arestat preventiv pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată şi furt calificat după ce, la sfârşitul anului trecut, a obligat un taximetrist, pe care l-a ameninţat cu un cuţit, să îl ducă din Vâlcea până în Braşov, după care l-a tâlhărit.

Ameninţat cu cuţitul, taximetristul l-a dus din Vâlcea până în Braşov

Potrivit news.ro, incidentul a avut loc în ziua de 30 decembrie, când vâlceanul în vârstă de 38 de ani a urcat într-un autoturism care circula în regim de taxi în municipiul Râmnicu Vâlcea, i-a pus taximetristului cuţitul la gât şi, sub ameninţare, l-a obligat pe acesta să îl ducă până în judeţul Braşov, în localitatea Rucăr.

Pe tot parcursul călătoriei, taximetristul în vârstă de 25 de ani a fost ameninţat cu cuţitul, iar când a ajuns la destinaţie pasagerul l-a tâlhărit pe şofer.

Miercuri, bărbatul a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore, iar joi instanţa de judecată a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cu cuţitul la gât, un taximetrist a dus un client pe gratis sute de kilometri, până la Rucăr. Acolo, bărbatul l-a şi tâlhărit pe şofer