Antena Meniu Search
x

Culmea Crăciunului la Lugoj! Bradul din Sărbători a fost confiscat de poliţişti

Culmea Crăciunului la Lugoj! Bradul din sărbători a fost confiscat de poliţişti, pentru că transportatorul nu a putut să prezinte avizul de însoţire a materialului lemnos, aşa cum prevede legea.

Vezi și

Culmea Crăciunului la Lugoj! Bradul din sărbători a fost confiscat de poliţişti, pentru că transportatorul nu a putut să prezinte avizul de însoţire a materialului lemnos, aşa cum prevede legea. Mai mult, cei care l-au transportat până în piaţa unde a fost amplasat, au fost amendaţi pentru că au zgâriat maşinile parcate cu crengile.

La zece zile după ce uriaşul brad a fost târât la propriu prin oraş, poliţiştii au decis că pomul trebuie confiscat. Şi asta pentru că cei care l-au transportat nu aveau acte care să ateste că a fost tăiat în mod legal. Odată confiscat bradul a fost predat în custodia Ocolului Silvic.

Acum bradul, confiscat în acte, va rămâne în piaţa oraşului până după sărbători, când va fi redat proprietarului de drept -un centru de plasament din oraş. Până atunci va fi frumos decorat cu globuri şi ghirlande luminoase, totul spre bucuria localnicilor.

Între timp poliţiştii i-au amendat pe transportatori, pentru că au avariat mai multe maşini în timp ce duceau bradul către piaţa centrală a oraşului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Culmea Crăciunului la Lugoj! Bradul din Sărbători a fost confiscat de poliţişti