Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Explozie de culoare, sunet şi lumini la Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti

Muzică, dans, parade, costume fascinante, acrobaţii uluitoare. Pe scurt un spectacol total. S-a întâmplat aseară în Capitală, acolo unde teatrul a scos mii de oameni în stradă, în cea de-a doua zi a Festivalului B fit in the street.

de Redactia Observator

la 15.07.2018 , 22:21

Muzică, dans, parade, costume fascinante, acrobaţii uluitoare. Pe scurt un spectacol total. S-a întâmplat aseară în Capitală, acolo unde teatrul a scos mii de oameni în stradă, în cea de-a doua zi a Festivalului B fit in the street. Mulţi au venit cu copiii şi au rămas până seara târziu. Iar astăzi o iau de la capăt. Sunt spectacole în piaţa Universităţii, piaţa Odeon, în Centrul Vechi şi pe Calea Victoriei, până la ora 23.

O singură problemă au avut bucureştenii aseară. Cum să ajungă la toate spectacolele, că parcă ar fi fost păcat să piardă vreunul.

În piaţa Universităţii, spre exemplu, artiştii spanioli au fost cei care au făcut show. 

Vezi și

După spanioli au urmat francezii. Dar mai ales, franţuzoaicele. 

Spectacolele s-au mutat odată cu lăsarea serii pe scena din piaţa George Enescu. Şi au fost atât de captivante încât la un moment dat părea că nu mai e loc să arunci un ac. Acrobaţii italieni au ţinut publicul cu sufletul la gură. 

Artiştii companiei "SONICS" fac furori demult în Europa. La noi au urcat aseară pentru prima dată pe scenă. Cum altfel decât cu showul care i-a făcut celebri- spectacolul de acrobaţie aeriană "Wish". 

Artiştii au pornit apoi în paradă pe Calea Victoriei. I-au însoţit, la pas, miile de spectatori care nu se mai lăsau duşi acasă. 

Punctul culminant al serii a fost însă spectacolul de pe lacul Cişmigiu, unul fascinant şi poetic deopotrivă. 

Spectacolele "B fit in the street" se desfăşoară în fiecare weekend, până pe 5 august.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Explozie de culoare, sunet şi lumini la Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti