Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cartelul traficanţilor de la Iaşi. Culturi de canabis şi laboratoare de droguri, ridicate lângă mănăstire

Patru cetăţeni italieni şi spanioli au înfiinţat, la Iaşi, un adevărat cartel al drogurilor. Împreună cu mai mulţi români, traficanţii au ridicat culturi uriaşe de canabis chiar lângă o mănăstire.

de Redactia Observator

la 27.09.2018 , 10:13

Cartelul traficanţilor de la Iaşi. Culturi de canabis şi laboratoare de droguri, ridicate lângă mănăstire Cartelul traficanţilor de la Iaşi. Culturi de canabis şi laboratoare de droguri, ridicate lângă mănăstire - Arhivă

Patru cetăţeni italieni şi spanioli au înfiinţat, la Iaşi, un adevărat cartel al drogurilor. Împreună cu mai mulţi români, traficanţii au ridicat culturi uriaşe de canabis chiar lângă o mănăstire.

Noaptea trecută, poliţiştii BCCO Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat mai multe percheziţii în Iaşi, dar şi în zona mănăstirii Hadâmbu din Iaşi.

În culturile de canabis, anchetatorii au găsit 55 de kilograme de droguri, cu o valoare de piaţă de peste 100.000 de euro.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit jurnaliştilor bzi.ro, percheziţiile au durat aproximativ 12 ore, timp în care anchetatorii i-au ridicat pe cei patru suspecţi

Pe acelaşi subiect

Suspecţii străini au cumpărat iniţial un teren lângă mănăstirea Hadâmbu, acolo unde au investit zeci de mii de euro pentru a construi trei sere în care cultivau canabisul.

Cu ajutorul localnicilor, traficanţii reuşeau să producă zeci sau chiar sute de kilograme de droguri.

Pe lângă sere, suspecţii au construit anumite spaţii în care drogurile erau preparate, dotate cu dispozitive moderne specifice laboratoarelor de droguri.

Terenul unde se aflau culturile de canabis este unul accidentat şi foarte greu accesibil. De altfel, traficanţii ajungeau acolo doar cu motocicletele de off-road.

Cei patru suspecţi au fost conduşi la audieri, în această dimineaţă, în jurul orei 06.00.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Cartelul traficanţilor de la Iaşi. Culturi de canabis şi laboratoare de droguri, ridicate lângă mănăstire