Antena Meniu Search
x

Video Cum a avut loc incidentul de la metrou în care o garnitură a scos fum. Staţia Piaţa Romană este cea mai periculoasă şi greu de evacuat

A fost din nou panică la metrou. A ieşit fum la Piaţa Romană, una din staţiile cel mai greu de evacuat din cauza arcadelor şi a peronului îngust. Călătorii au fost scosi din subteran, dar linia a fost blocată mai bine de o oră.

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 19:40

Vezi și

Incidentul s-a petrecut la 10 şi cinci minute, la scurt timp după ce o garnitură a oprit în staţie. Un contactor electric s-a defectat și a început să scoată fum. Întrerupătorul de mare putere se afla chiar în dreptul şinei de metrou, sub peron. Până la rezolvare însă, călătorii au fost evacuaţi, iar în subteran au coborât echipajele de de intervenţie. 

Staţia de metrou de la Piaţa Romană e extrem de dificil de evacuat în cazul unui incident major, din cauza arcadelor şi a peronului foarte îngust. Cât timp s-a intervenit, s-a circulat doar în sistem pendulă, pe celălalt fir. Circulaţia a revenit la normal după aproximativ o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cum a avut loc incidentul de la metrou în care o garnitură a scos fum. Staţia Piaţa Romană este cea mai periculoasă şi greu de evacuat