Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost descoperit asistentul maternal din Iaşi care îi abuza sexual pe copiii de care trebuia să aibă grijă. Soţia lui habar nu avea ce se întâmplă în casă

Caz revoltător în Iaşi! Trei copii de 9, 11 şi 13 ani au fost abuzaţi sexual de asistentul maternal care îi avea în grijă. Soţia bărbatului, educatoare, nu ar fi ştiut ce se petrece în casă. Totul s-a aflat când unul dintre copii a ajuns la spital pentru că se simţea rău. După ce l-au consultat, medicii au sesizat imediat poliţia. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.11.2023, 19:40

Vezi și

Asistentul maternal de 47 de ani a fost ridicat la primele ore ale dimineţii de mascaţi din casa în care s-ar fi petrecut ororile luni de zile. Individul i-ar fi agresat agresat fizic şi verbal pe copii şi i-ar fi abuzat sexual.

Clara Mihociu, reporter Observator: Totul a ieşit la iveală la începutul lunii septembrie atunci când bărbatul a mers la spital cu copilul mai mic, băiatul de 9 ani. Medicii au observat ceva suspect şi au cerut un control amănunţit. 

Cum a fost descoperit asistentul maternal din Iaşi care îi abuza sexual pe copiii de care trebuia să aibă grijă

Atunci au descoperit că băiatul de 9 ani a fost abuzat. 

Pe acelaşi subiect

Alina Elena Mocanu, IPJ Iaşi: În perioada 2022-2023 cel în cauză ar fi supus la agresiuni fizice, verbale şi sexuale trei minori pe care i-ar fi avut în grijă. 

Copiii au fost luaţi din plasament imediat, iar individul a fost monitorizat permanent până anchetatatorii au adunat suficiente probe pentru a-l reţine pentru viol. 

Tiberiu Bantas, DGASPC Iaşi: Asistenţii sociali au mers la domiciliu asistentului maternal unde i-au ridicat pe ceilalţi doi copii. Ulterior, când s-a externat şi acesta din spital, i-am relocat pe toţi trei. Beneficiază de consiliere psihologică. 

Pe lângă abuzurile sexuale, copiii ar fi fost supuşi şi la munci fizice până la extenuare. Individul primea 800 de lei pentru fiecare copil pe care îl avea în plasament. În plus mai primea şi 300 de lei salariu. Lunar îi ajungeau în buzunar aproape 3 mii de lei. 

Clara Mihociu, reporter Observator: Bărbatul a devenit asistent maternal în urmă cu 4 ani. A luat în grijă 3 minori: un băiat în vârstă de 9 ani şi două fete care au acum 11, respectiv 13 ani. Dintre aceştia ar fi fost abuzat sexual băieţelul de 9 ani şi fata mai mare. 

Autorităţile au rămas şocate. Sotia individului este educatoare iar cei doi au împreună doi copii mai mari. 

Ciubotaru Viorel, primar Draguşeni: Nu îmi vine a crede. Om înstărit, cu tractor, are utialaje, a muncit. Are casă, masă, de toate. 

Oana Palade, director şcoală: Noi chiar avem un proiect general de reducerea abandonului şcolar şi au făcut cursuri de consiliere psihologică, inclusiv copiii din această familie, dar niciodată nu s-au plâns, nu au dat de bănuit. 

Bărbatul de 47 de ani este cercetat pentru viol, agresiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorului. Ar putea sta după gratii până la 12 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum a fost descoperit asistentul maternal din Iaşi care îi abuza sexual pe copiii de care trebuia să aibă grijă. Soţia lui habar nu avea ce se întâmplă în casă