Antena Meniu Search
x

Video Monstru cu chip de om. Un tată din Argeş îşi viola cele două fiice şi îi bătea pe cei doi fraţi mai mici. Ororile se petreceau sub ochii mamei, şi ea victimă

Monstru cu chip de om, sub întruchiparea părintelui. Asta a devenit un tată de 53 de ani din judeţul Argeş pentru proprii copii. Fără gram de remuşcare, bărbatul şi-a violat în repetate rânduri cele două fete adolescente şi i-a agresat fizic pe cei doi fraţi mai mici, de 3 şi 4 ani. Ororile se desfăşurau chiar sub privirile mamei, care era la rândul ei victima bărbatului. Agresorul a fost reţinut. Atenţie, urmeză informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 18.11.2023, 08:30

Vezi și

Pentru cele două copile, de 13 şi 15 ani, cuvântul "acasă" însemna un film de groază. Cea mai mică şi-a făcut curaj şi după ani întregi în care a fost violată de propriul tată, a mărturisit totul unei rude, care a alertat poliţiştii.

Mădălina Epure, poliţia Argeş: Au stabilit faptul că un bărbat de 53 de ani şi-ar fi violat în repetate rânduri fetele minore de 13, respectiv 15 ani.

Toţi cei patru fraţi erau bătuţi cu sălbăticie

Fata le-a povestit anchetatorilor ororile ce se aveau loc în casa sa. Pentru a păstra tăcerea, toţi cei patru fraţi erau bătuţi cu sălbăticie şi legaţi cu frânghii de piciorul patului chiar sub privirile neputincioase ale mamei. Şi femeia, mai tânără cu 16 ani decât soţul ei în vârstă de 53 de ani, la rândul ei... era victima bărbatului. Reprezentanţii DGASPC au intrat şi ei acum pe fir.  

Pe acelaşi subiect

Deşi a negat abuzurile, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Andreea Teodorescu, şef serviciu DGASPC Argeş: Una dintre echipe a securizat securizarea emoţională pe parcusul procedurilor efectuate de reprezentanţii IPJ Argeş, iar cealaltă echipă s-a deplasat la domiciliu în vederea preluării celorlalţi minori.

Inspectorii de la Protecţia Copilului au început demersurile pentru decăderea din drepturile părinteşti, iar cei patru minori vor rămâne în grija statului. Deşi a negat abuzurile, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Lista acuzaţiilor este lungă: viol, lipsire de libertate, violenţă în familie, dar şi corupere de minori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Monstru cu chip de om. Un tată din Argeş îşi viola cele două fiice şi îi bătea pe cei doi fraţi mai mici. Ororile se petreceau sub ochii mamei, şi ea victimă