Meniu
Search
x

Video Cum a murit şi înviat Florin Salam într-o singură zi. Fake news-ul care a creat isterie: "Mă vedeţi! Nu am păţit nimic, sunt bine"

Vestea că Florin Salam a încetat din viaţă a şocat întreaga ţară. A fost însă doar o ştire falsă, care l-a surprins chiar şi pe artist. Membrii familiei artistului au fost mai întâi speriaţi, apoi indignaţi de zvonul lansat în presă şi care a făcut înconjurul internetului. Cântăreţul i-a liniştit însă atât pe ei, cât şi pe fanii săi, printr-un clip postat pe reţelele de socializare.

De Redactia Observator la 14.08.2022, 08:25
Vezi și

Totul a pornit după ce un cunoscut site de știri a dat un "breaking news" potrivit căruia Florin Salam, cunoscutul interpret de manele, a decedat în spital ca urmare a consumului de droguri. Ştirea s-a viralizat rapid. În doar câteva minute, mai multe publicaţii au preluat informaţia. Prima care a negat zvonul a fost Betty, fiica manelistului. 

Cum a murit şi înviat Florin Salam într-o singură zi

Betty Stoian - fiica artistului: Dacă îl iubiţi pe tatăl meu, încetaţi cu asemenea mesaje pe Instagram şi Facebook. Îmi faceţi şi mie foarte mult rău, dar şi lui.

La scurt timp, o postare publicată de Florin Salam pe Facebook a făcut lumină în cazul morţii lui. Florin Salam: Mă vedeţi! Nu am păţit nimic, sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu că nu am făcut pe placul la duşmani. Dumnezeu este cu mine şi cu familia mea şi va fi câte zile oi avea pe pământul asta. Nu a murit nimeni. Îmi e şi greu să pronunţ. 

Pe acelaşi subiect

Şi prietenii artistului au făcut tot posibilul să convingă presa și publicul că Salam este în viață.

Adrian Minune: Nu a murit Florin Salam. E puţin răcit, am înţeles că e la spital. Totul este ok şi cu el şi cu familia lui. Dumnezeu să aibă grijă de ei.

Tzanca Uraganu: Eu sunt ca un frate pentru el şi el pentru mine. Nu este adevărată această veste sub nicio formă.

Florin Salam a ajuns la spital miercuri noapte, după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Starea artistului este una stabilă, iar în câteva zile va fi externat. 

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cum a murit şi înviat Florin Salam într-o singură zi. Fake news-ul care a creat isterie: "Mă vedeţi! Nu am păţit nimic, sunt bine"