Meniu LIVE
Search
x

Video Florin Salam, prima reacție după ce o parte a presei l-a dat mort: "Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit"

Florin Salam, în vârstă de 42 de ani, a reacționat pe Facebook după ce anumite publicații l-au dat drept decedat. "Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit", a scris cântărețul pe rețeaua de socializare. Reacții au venit și de la fiica lui, Betty, precum și de la Tzancă Uraganu'.

De Redactia Observator la 13.08.2022, 22:54

"Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură dată credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor", a reacționat Florin Salam. 

Și fiica lui a dezmințit informația, pe Instagram: "Vă rog din suflet să încetați cu asemenea postări pe Facebook și Instagram. Nici nu am cuvinte", a spus Betty Salam.

Țancă Uraganu' dezminte vestea morții: "Florin Salam este într-o situație stabilă"

Pe acelaşi subiect
@tzzzancauraganu

 

♬ sunet original - Tzancă Uraganu

"Vă salut, oameni buni. În legătură cu cumătrul meu Florin Salam. Nu este deloc adevărat. Văd că a luat amploare pe internet această veste falsă, ca și cum ar fi murit. Mi-e și greu să pronunț. Am primit foarte multe mesaje. Nu este adevărată această veste sub nicio formă. Este doar internat la spital cu COVID, așteptăm să fie bine și să-și revină foarte repede. Florin Salam este într-o situație stabilă", a anunțat Tzancă Uraganu', pe TikTok.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Florin Salam, prima reacție după ce o parte a presei l-a dat mort: "Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit"