Antena Meniu Search
x

Video Cum au sărbătorit românii Duminica Floriilor. Parcurile, terasele și pădurile din toată țara, luate cu asalt

Duminica Floriilor a fost o zi perfectă pentru a sărbători cu familia şi prietenii la iarbă verde. Au sfârâit micii şi fripturile pe grătarele în toată ţara, iar pădurile, parcurile şi terasele au fost arhipline. Meteorologii ne asigură că şi în acest an se păstrează tradiţia: cum a fost vremea de Florii, aşa va fi şi de Paşte. Minivacanţa de 1 Mai va fi,însă, printre picături de ploaie. 

de Redactia Observator

la 28.04.2024, 20:01

Vezi și

Termometrele au urcat până la 23 de grade în capitală, o vreme perfectă pentru grătar.  Bucureştenii au ocupat pădurea de Cernica, au încins grătarele şi le au stropit din belşug cu bere sau tărie.

Copiii au transformat pădurea în teren de joacă: s-au căţărat în copaci, au încins o partidă de fotbal sau pur şi simplu s-au relaxat în hamac.

Duminica Floriilor a scos oamenii afară din casă

În parcul Bucov de lângă Ploieşti s au creat adevărate ambuteiaje spre locurile de distracţie. După plimbare şi o vizită la grădina zoologică, oamenii s-au oprit direct la terase.ademeniţi de mirosul irezistibil al grătarelor încinse.

Pe acelaşi subiect

În Cluj-Napoca, oamenii au ieşit la un picnic în mijlocul oraşului. Paradoxal, vremea a fost mai caldă în zonele de munte decât la mare. Au fost 21 de grade la braşov şi doar 17 la Constanţa. Minivacanţa de 1 Mai va fi, însă, presărată cu ploi.

Meda Andrei, meteorolog ANM: Începând cu data de 1 Mai vremea începe să fie schimbătoare. Adică o să se tot plimbe nori, o să fie regiuni în care o să plouă. Dacă până atunci o să fie temeperaturi înter 20 şi 25-26, apoi vor fi între 15-23 de grade. Per total, valori normale pentru aceea perioadă.

Tradiţia spune că de Paşte vremea va fi ca de Florii. Meteorologii spun că de sărbători ne vom bucura de temperaturi mai ridicate decât în mod normal, de peste 20 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Evenimente » Cum au sărbătorit românii Duminica Floriilor. Parcurile, terasele și pădurile din toată țara, luate cu asalt