Antena Meniu Search
x

Cum comentează medicul Octavian Jurma acuzațiile că Rusia a furat formula vaccinului AstraZeneca: Tot ei au lansat zvonul pentru că rușii vor să se vaccineze cu serul capitalist

Rusia este acuzată că a furat formula vaccinului AstraZeneca și a folosit-o pentru a dezvolta serul Sputnik V. Epidemiologul Octavian Jurma comentează acuzațiile, spunând că este convins că tot rușii au lansat acest zvon, „în speranța că cetățenii se vor vaccina în Rusia cu un vaccin furat din occident, mai repede decât cu unul făcut cu mândrie de Putin”.

de Redactia Observator

la 12.10.2021, 13:45

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Rusia este acuzată că a furat planurile pentru vaccinul Oxford/AstraZeneca pentru a produce propriul ser Sputnik V și pentru a câștiga cursa pentru elaborarea primului vaccin eficient anti-Covid. Surse din cadrul agenției britanice de contrainformații au declarat că Moscova a folosit un spion în Marea Britanie pentru a pune mâna pe cercetările pentru tehnologia de producere a vaccinului.

Epidemiologul Octavian Jurma a comentat aceste acuzații, spunând că este convins că tot rușii au lansat zvonul pentru că "vor să se vaccineze cu serul capitalist" și nu cu cel "făcut cu mândrie de Putin".

"Sunt convins că tot rușii au lansat zvonul ăsta în speranța că rușii se vor vaccina în Rusia cu un vaccin furat din occident mai repede decât cu unul făcut cu mândrie de Putin (rușii se înghesuie la vaccinare la fel că românii pentru că au la fel de multă încredere în guvernul lor cum avem noi în guvernul nostru).

Rușii nu se înghesuie să se vaccineze cu Sputnik produs în Rusia și fac turism de vaccinare să se vaccineze în Serbia. Acolo se vaccinează cu vaccinul făcut de Big Pharma pe care îl refuză românii care așteaptă vaccinul făcut de Little Pharma Autohton cu care rușii nu vor să se vaccineze pentru că vor să se vaccineze cu vaccinul capitalist cu care românii nu vor să se vaccineze", a scris medicul pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cum comentează medicul Octavian Jurma acuzațiile că Rusia a furat formula vaccinului AstraZeneca: Tot ei au lansat zvonul pentru că rușii vor să se vaccineze cu serul capitalist