Antena Meniu Search
x

Video Cum îl apără impresarul pe Florin Salam, acuzat că nu-şi onora contractele, deşi încasa banii. Află azi dacă va fi arestat

Cântăreţul de manele Florin Salam a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti. Este acuzat că n-ar fi onorat mai multe contracte, pentru care primise banii în avans. Printre cei păgubiţi se numără şi fanii artistului, care îl plăteau să le cânte la evenimente private, dar şi cluburi. Este pentru a treia oară când Salam este audiat la poliţie, de la începutul acestui an. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.03.2024, 13:29

Vezi și

Cântărețul de manele Florin Salam a fost reținut de polițiști, joi, el fiind acuzat că a înșelat mai multe persoane cărora le-a încasat avans pentru a le cânta la nuntă, iar apoi acesta nu s-a mai prezentat. "Vorbim de cel puţin trei persoane care au depus denunţ împotriva lui Florin Salam. Cântăreţul ar fi trebuit să vină la evenimentele acestora şi să cânte, asta după ce le-a luat banii, doar că nu a onorat invitaţia", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Florin Salam, reținut pentru înșelăciune

"Florin Salam a fost adus la secţie în cursul acestei dimineţi, în urma unor perscheziţii. Până în acest moment nu a fost scos din Secţia 2 de Poliţie a Capitalei. Urmează să fie dus la Parchetul Sectorului 1, asta pentru că a fost reţinut pentru 24 de ore. Se află aici alături de avocată, mai nou şi alături de impresarul său, care a venit în urmă cu scurt timp. Înţelegem că şi acesta are o calitate în dosar. Şi ne-a spus puţin mai devreme că Florin Salam este nevinovat", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator.

"Inclusiv noaptea trecută însă, nu ar fi onorat obligaţia de a cânta la un club din Bucureşti. Mai târziu, cântăreţul va ajunge şi în faţa judecătorilor de la Sectorul 1, unde va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii vor decide însă dacă Florin Salam va fi sau nu arestat", mai spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trei mandate de percheziție domiciliară

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție au pus în aplicare, joi dimineața, trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

Potrivit Poliției, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024. Surse din cadrul anchetei susțin că este vorba despre cântărețul de manele Florin Salam.

Prejudiciu estimat la 18.000 de euro

Astfel, în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, în sarcina bărbatului bănuit de comiterea faptelor s-a stabilit că în cursul zilei de 21 iulie 2020, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înțelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului, cu titlu de avans, 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o petrecere. Ulterior, manelistul nu și-a respectat promisiunea și nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.

De asemenea, în 28 ianuarie 2023, o altă persoană ar fi mers la locuința lui Florin Salam, iar în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans, 10.000 de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă în seara respectivă, cântărețul nu s-ar fi prezentat și nici nu a returnat banii persoanei vătămate.

În 14 mai 2023 s-ar fi întâmplat la fel: una dintre persoanele vătămate ar fi mers la locuința bănuitului, iar în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de lei, pentru a presta servicii muzicale în data de 29 septembrie 2023, însă nici de această dată cântărețul nu s-ar fi prezentat și, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiți.

Din cercetări, s-a stabilit că bănuitul ar fi săvârșit faptele în complicitate cu alți doi bărbați. În vederea administrării materialului probator, joi dimineață au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, urmând ca persoanele vizate să fie conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de înșelăciune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cum îl apără impresarul pe Florin Salam, acuzat că nu-şi onora contractele, deşi încasa banii. Află azi dacă va fi arestat